Οργή στο twitter για τους τράπερ στους «Πρωταγωνιστές»: «Εξύβριση γυναικών, ομολογία παρανομιών και... η στούκα του MadClip που άξιζαν άλλοι» (vids)

Newsroom
Οργή στο twitter για τους τράπερ στους «Πρωταγωνιστές»: «Εξύβριση γυναικών, ομολογία παρανομιών και... η στούκα του MadClip που άξιζαν άλλοι» (vids)
Στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» φιλοξενήθηκαν κάποιοι από τους τράπερς, οι οποίοι με αυτά που είπαν ξεσήκωσαν την κοινή γνώμη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει επιστρέψει στην τηλεόραση με την πετυχημένη εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και σε αυτήν της Πέμπτης είχε πρωταγωνιστές μερικούς από τους «τράπερ» που ακούει η νεολαία. Ο κόσμος είναι η αλήθεια, δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα από αυτά που έλεγαν, καθώς μίλησαν ανοικτά για τις παρανομίες που έχουν κάνει, λέγοντας μάλιστα πως ήταν ένα «σκαλοπάτι» για να βγάλουν λεφτά, ενώ την Παγκόσμια ημέρα κατά της βίας των γυναικών, διάλεξαν να προβληθεί - όπως λένε- μια εκπομπή, που οι πρωταγωνιστές της, στα τραγούδια τους βρίζουν συνεχώς της γυναίκες και τις παρουσιάζουν ως αντικείμενα του σεξ. Ένας τράπερ μάλιστα, παραδέχεται στην κάμερα πως η τραπ είναι πολύ υβριστική για τις γυναίκες.

Δεν άρεσε επίσης και το «κακιά στιγμή» για το θανατηφόρο τροχαίο του MadClip καθώς και ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως του άρεσε και η ταχύτητα, με τους χρήστες του twitter να γράφουν, πως έτσι όπως τρέχουν θα σκοτώσουν κανέναν άνθρωπο, ενώ οργή προκάλεσε η δήλωση του Light, φίλου του MadClip που είπε: «Υπήρχαν άλλοι που τους άξιζε πολύ περισσότερο η στούκα. Χοντρό αυτό που λέω, αλλά… Πως το λένε; Τα καλά παιδιά πεθαίνουν νέα».

Σε άλλες χαρακτηριστικές ατάκες που ειπώθηκαν και προκάλεσαν, είναι αυτή του Toquel: «Η παρανομία ήταν πάντα παρών στη ζωή μου και σε προσωπικό επίπεδο και οι φίλοι μου. Προσπαθούσαμε να τα καταφέρουμε με οποιοδήποτε τρόπο.

Θεοδωράκης: Οι παρανομίες ήταν το σκαλοπάτι για να κάνεις αυτό που ήθελες;

Toquel: Ναι, κάπως έτσι.

Θεοδωράκης: Άλλοι δουλεύουν...

Toquel: Εντάξει, δεν βγάζεις τα ίδια λεφτά. Αν δούλευα δεν θα είχα χρόνο να κάνω τη μουσική μου».

Ο FY είπε ότι στο ΕΠΑΛ που πήγαινε: «Δεν είχα θέμα να κάνω τσαμπουκάδες» ενώ η Ghetto Queen: «Άλλαζα σχολεία λόγω γονιών, μία έμενα με τη μάνα μου μία με τον πατέρα μου- είναι χωρισμένοι- και λόγω κακής διαγωγής».

Αίσθηση προκάλεσε σε πολλούς και ο… Ντοστογιέφσκι που κάποιοι διαβάζουν.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets: