Ο Τσίπρας μίλησε για αρνητικό κλίμα με τον Μπέο και ίσως αυτό έχει να κάνει με το «κοπρίτες-απατεώνες» και «τον σιχάθηκα» (vid)

Newsroom
Ο Τσίπρας μίλησε για αρνητικό κλίμα με τον Μπέο και ίσως αυτό έχει να κάνει με το «κοπρίτες-απατεώνες» και «τον σιχάθηκα» (vid)
Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για «αρνητικό κλίμα από την πλευρά του Μπέου» και η δημοτική αρχή της πόλης έβγαλε απάντηση…

Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί αύριο (26/11) τον Βόλο, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα συναντηθεί με την δημοτική αρχή και τον Αχιλλέα Μπέο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο TRT, όταν ρωτήθηκε γιατί στο πρόγραμμά του δεν υπάρχει συνάντηση με την δημοτική Αρχή της πόλης απάντησε πως ο Αχιλλέας Μπέος έχει δημιουργήσει αρνητικό κλίμα, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν έχει πρόβλημα να συναντηθεί με οποιονδήποτε. Τόνισε δε ότι δίνει προτεραιότητα στις συναντήσεις του με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης με τους οποίους θα συζητήσει στο ξενοδοχείο Park.

Τι εννοεί με το «αρνητικό κλίμα»;

Ο Αλέξης Τσίπρας, για το «αρνητικό κλίμα» από πλευράς Αχιλλέα Μπέου, προφανώς εννοεί όσα είχε δηλώσει ο δήμαρχος Βόλου στις 3 Νοεμβρίου 2020 σε συνέντευξη Τύπου, έχοντας εξαπολύσει βαρείς χαρακτηρισμούς όπως «κοπρίτες», «απατεώνες» και φράσεις όπως «τι δουλειά έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος;» και «τον σιχάθηκα». Είχε ξεκαθαρίσει δε πως «δεν ψηφίζω Νέα Δημοκρατία, δεν με νοιάζει, ας κόψει τον λαιμό του ο Μητσοτάκης».

Η απάντηση του Δήμου Βόλου στον Αλέξη Τσίπρα

Η δημοτική αρχή του Βόλου απάντησε σε ανακοίνωσή της, για το «αρνητικό κλίμα» που ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας...

«Με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα, που επ’ ευκαιρία καλωσορίζουμε στην πόλη του Βόλου, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι τόσο ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, όσο και συνολικά η Δημοτική Αρχή, ουδέποτε προχώρησαν σε ενέργειες που θα μπορούσαν να εκτιμηθούν ως υπαίτιες ενός αρνητικού κλίματος για τον ίδιο και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά το γεγονός ότι εύλογα διατηρούμε μια πικρία από την αντιμετώπιση που υπήρξε στην περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαρέγκλιτη θέση της σημερινής Δημοτικής Αρχής και του ίδιου του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία με όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις προκειμένου να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και αγκυλώσεις και χωρίς οποιουδήποτε είδους συναλλαγές.

Η αυτοδιοικητική μας παράταξη συγκροτήθηκε και συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς καμία κομματική στήριξη και το ίδιο θα πράττει και στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό συνομιλεί και συνεργάζεται με όλους, όσοι το επιθυμούν, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, με αποκλειστικό γνώμονα την ανάπτυξη και την προοπτική μετεξέλιξης του Βόλου σε μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή πόλη».