Παπανδρέου: «Κλείνω την πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός… κι αν αλλάξει» (vid)

Newsroom
Παπανδρέου: «Κλείνω την πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός… κι αν αλλάξει» (vid)
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι θέλει και θα αγωνιστεί γι αυτό, «να βγει πρωθυπουργός από την παράταξή μας».

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ έδωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος απέκλεισε ξεκάθαρα το όποιο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή του μορφή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κλείνω την πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ όπως είναι σήμερα, εκτός κι αν αλλάξει».

Ερωτηθείς για το αν είναι «ανοικτός» σε ενδεχόμενη επιστροφή πρώην στελεχών του κόμματος που αποχώρησαν, ανέφερε ότι δεν μπορούμε να τους βάλουμε όλους στην ίδια κατηγορία, ενώ για την υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ υποστήριξε, ότι δεν διεκδικεί κάποιου είδους ρεβάνς, αλλά θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει.

«Ποτέ δεν υπάρχει ιδιοκτησία στη Δημοκρατία», σημείωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι ποτέ δεν εξέλαβε το ΠΑΣΟΚ ως ιδιοκτησία του.

Τόνισε δε, ότι σέβεται όλους τους συνυποψηφίους του και θέλει να συνεργαστεί μαζί τους την επόμενη ήμερα των διαδικασιών, τονίζοντας: «Θέλω και θα αγωνιστώ να βγει πρωθυπουργός από την παράταξη μας».