Black Friday Offers και στα λογισμικά Windows!

Newsroom
Black Friday Offers και στα λογισμικά Windows!
Όλες οι λίστες με τις απίστευτες προσφορές στα προγράμματα Windows. Τώρα, αποκτάς τα Windows 10 μόλις με 7€!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Black Friday μονοπωλεί το ενδιαφέρον και μπαίνουν μεγάλες εκπτώσεις παντού. Κι όταν λέμε «παντού», το εννοούμε!

Ακόμα και στα λογισμικά προγράμματα Windows! Το Godeal24 έχει όλες τις λίστες με τις απίστευτες προσφορές και τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη Black Friday Offers.

Παρακάτω είναι μόνο μερικές από τις καλύτερες προσφορές για αυτή την περίοδο, που διατίθενται στο Godeal24, μαζί με μερικές πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες πωλήσεις της «Μαύρης Παρασκευής», ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα και να κερδίσετε τις μεγάλες εκπτώσεις, πριν εξαντληθούν.

Windows 10, προγράμματα Office και άλλα νέα προϊόντα σε περιμένουν!

Windows Black Friday

Ειδικές προσφορές σε εκπληκτικές τιμές

Στις καλύτερες πωλήσεις του τρέχοντος έτους, το Godeal24 προετοίμασε επίσης τόσα πολλά προϊόντα σε ειδικές τιμές και χωρίς κωδικούς κουπονιών.
Απλά αποκτήστε τα απευθείας σε ειδικές – μεγάλες εκπτώσεις, αρκεί να προλάβετε, καθώς οι προσφορές είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Αποκτήστε τα Windows με 50% έκπτωση με τον κωδικό κουπονιού "GOLE50"

Τα Windows 11 είναι το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα που προσφέρει η Microsoft και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί απρόσκοπτα με όλες τις εφαρμογές του Microsoft Office.
Από την καλύτερη υποστήριξη εικονικής επιφάνειας εργασίας έως την ενσωμάτωση του Microsoft Teams, τα Windows 11 είναι εδώ, και είναι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα του μέλλοντος. Με τα Windows 11, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη νέα και βελτιωμένη επιστροφή των widgets.

Συνδυαστικά πακέτα των Windows & Office με έκπτωση 62% και κωδικό κουπονιού "GOLE62"

Αν ψάχνετε για έναν τέλειο τρόπο για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να αποκτήσετε κάποια από τις σουίτες του Office, σας έχουμε τα παρακάτω συνδυαστικά πακέτα των Windows 10 Professional + MS Office 2021, ώστε να γίνουν δικά σας μόλις στα 45.25€.

Κωδικός κουπονιού "GOLE62"

Έκπτωση 62% σε άλλα προϊόντα της Microsoft με κωδικό κουπονιού "GOLE62"

Επιπλέον, στο GoDeal24, θα βρείτε πολλά προϊόντα λογισμικού της Microsoft, όπως τις διάφορες εκδόσεις του Office, του Project και άλλων.
Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να τα αγοράσετε όλα με έκπτωση 62%.

Έχεις ερωτήσεις ή χρειάζεσαι βοήθεια;

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Μόλις δώσεις την παραγγελία σου, θα λάβεις αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού σου ταχυδρομείου, χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις για ημέρες.

Σε περίπτωση που έχεις απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σου, μπορείς να επικοινωνήσεις, στέλνοντας e-mail στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο [email protected].