Ο Salt Bae κάνει σόου ακόμα και στο πλύσιμο των πιάτων (vid)

Newsroom
Ο Salt Bae κάνει σόου ακόμα και στο πλύσιμο των πιάτων (vid)
Ο Τούρκος επιχειρηματίας αποκάλυψε την πιο περίεργη τεχνική για το πλύσιμο πιάτων.

Για ακόμα μια φορά ο Salt Bae κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα του διαδικτύου, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram, με το οποίο δείχνει μια τεχνική πλυσίματος πιάτων.

Στο βίντεο ο Τούρκος ιδιοκτήτης εστιατορίων βρίσκεται στην κουζίνα και δείχνει στο προσωπικό του έναν τρόπο για να πλένουν σωστά τα πιάτα. Όπως μπορεί να μαντέψει κανείς, ο Salt Bae δίνει την δική του παράσταση.

Ο Nusret όπως είναι το κανονικό του όνομα πλένει τα πιάτα με αργό και σχεδόν αισθησιακό τρόπο, ο οποίος σίγουρος δεν ενδείκνυται σε περιπτώσεις έντονης δουλειάς.

Στο τέλος του βίντεο, ο Τούρκος επιδεικνύει με αστραφτερό πιάτο στο προσωπικό του, το οποίο φαίνεται αρκετά εντυπωσιασμένο με την προσπάθειά του. Οι υπάλληλοί του τον χειροκροτούν και τον αποθεώνουν.

«Στην επιχείρηση πρέπει να ξέρεις την παραμικρή λεπτομέρεια. Από το Α έως το Ω, εντάξει;», έγραψε προς τους 40 εκατομμύρια ανθρώπους που τον ακολουθούν στο Instagram o Τούρκος, όμως πολλοί απόρησαν με τις εκφράσεις θαυμασμού του προσωπικού του.

«Παιδιά μην κάνετε λες και πρόκειται για επιστήμη», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος διακωμώδησε την όλη διαδικασία γράφοντας: «Τα πάντα κρίνονται στη λεπτομέρεια».