Απτόητος στο «κράξιμο» ο Salt Bae: Άνοιξε το 28ο εστιατόριο στη Σαουδική Αραβία και γίνεται χαμός

Newsroom
Απτόητος στο «κράξιμο» ο Salt Bae: Άνοιξε το 28ο εστιατόριο στη Σαουδική Αραβία και γίνεται χαμός
Εικόνες από το 28ο εστιατόριό του στη Σαουδική Αραβία, που ευελπιστεί ότι θα σπάσει όλα τα ρεκόρ δημοσίευσε ο Salt Bae.

Ο Salt Bae δεν πτοείται από τις αρνητικές κριτικές και συνεχίζει ακάθεκτος να χτίζει την «αυτοκρατορία» του. Ο Τούρκος σεφ έδωσε στους θαυμαστές του ένα δείγμα από το νέο του εστιατόριο στη Σαουδική Αραβία, χαρακτηρίζοντας τον χώρο «ως παράδεισο».

Πρόκειται για το 28ο κατάστημα του Νουσρέτ, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα αφήσει το εστιατόριο του στο Λονδίνο λέγοντας: «Θα πάρω στη Ριάντ για να ανοίξω το 28ο μου εστιατόριο». Συγκεκριμένα πρόκειται για το 13ο εστιατόριο ενώ έχει άλλα 15 ψητοπωλεία σε μέρη όπως το Μαϊάμι και το Ντουμπάι.

Salt Bae

Ο Salt Bae δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram Stories για να δείξει το νέο του δημιούργημα στους πελάτες του, γράφοντας: «Σαν παράδεισος. Είμαστε ανοιχτά». Μια από τις φωτογραφίες δείχνει έναν άντρα να ψιθυρίζει κάτι στο αυτί του Salt Bae, με μια λεζάντα που λέει: «Μου έδωσε τα μυστικά νέα. Είπε "Θα σπάσουμε ένα ρεκόρ απόψε"».

Salt Bae

Στο υλικό του Τούρκου σεφ φαίνεται ότι το εστιατόριο είναι γεμάτο από πελάτες που απολαμβάνουν την ξακουστή μπριζόλα του, την οποία και σερβίρει με το καθιερωμένο πλέον επιδεικτικό του στυλ.

Salt Bae