Γνωστή αλυσίδα Fast Food τρολάρει τον Salt Bae με το χρυσό μπέργκερ (vid)

Newsroom
Γνωστή αλυσίδα Fast Food τρολάρει τον Salt Bae με το χρυσό μπέργκερ (vid)
Φαίνεται ότι ο χρυσός έχει γίνει πλέον μόδα στις κουζίνες.

Μια γνωστή αλυσίδα fast food λάνσαρε ένα μπέργκερ με χρυσό για να τρολάρει τον Salt Bae, ανεβάζοντας μάλιστα, ένα βίντεο-παρωδία που σατιρίζει τον Τούρκο σεφ.

Το Dope Burger που έχει υποκαταστήματα στο Χαλ και το Λιντς και ετοιμάζει να ανοίξει ένα ακόμα στο Ντονκάστερ, μοιράστηκε ένα βίντεο στα social media με τη νέα δημιουργία, χρησιμοποιώντας το hashtag #chipspicebae.

Το 24 καρατίων Gold Burger έχει ψωμάκι καλυμμένο με φύλλα χρυσού και κοστίζει σύμφωνα με το βίντεο 100 λίρες, όπως το Golden Burger του Salt Bae. Κάτι όμως που δεν ισχύει, αφού πρόκειται για βίντεο, το οποίο τρολάρει τον Τούρκο.

Χρυσό μπέργκερ

Σε αυτό ένας σεφ που φοράει γυαλιά ηλίου κόβει το μπέργκερ με ένα τεράστιο μαχαίρι, προτού το δείξει στην κάμερα με τον ίδιο... θεατρικό τρόπο όπως ο Salt Bae. Στο τέλος ρίχνει λίγο καρύκευμα πάνω στο κρέας, σαν τον Τούρκο ιδιοκτήτη εστιατορίων.

Το κατάστημα Dope Burger, που ειδικεύεται στα γκουρμέ μπιφτέκια, στα χοτ ντογκ και στις πατάτες, δημοσίευσε το βίντεο και τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα πολλοί να σπεύσουν και αφήσουν τα σχόλιά τους.

«Μόνο 100 λίρες; Μπορώ να έχω 2;», ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Βγάλε το χρυσό και θα το πάρω!». Το εστιατόριο δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν ότι το μπέργκερ έχει εξαντληθεί, αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν το συγκεκριμένο προϊόν βγήκε ποτέ σε πώληση ή αν απλώς προοριζόταν για να τρολάρει τον Salt Bae.