Γκάφα της Ραλλίας Χρηστίδου με φωτογραφία του Μητσοτάκη στο Μέτσοβο από… το 2019

Newsroom
Γκάφα της Ραλλίας Χρηστίδου με φωτογραφία του Μητσοτάκη στο Μέτσοβο από… το 2019
Σφοδρή η αντίδραση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού που τονίζει: «Ύστερα από την κατακραυγή αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση αλλά αυτό δεν αρκεί. Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη».

Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου θέλησε να «πικάρει» τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο η φωτογραφία από την οποία ορμώμενη έγραψε ότι είναι «πρωθυπουργός του πενθήμερου», ήταν από… το 2019!

Η αντίδραση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού ήταν σφοδρή και καλεί την Ραλλία Χρηστίδου «να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τα fake news κατά του πρωθυπουργού» ενώ τονίζεται πως «όσο κ. Τσίπρας επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η διασπορά ψευδών ειδήσεων αποτελεί πάγια τακτική των υπογείων της Κουμουνδούρου, υπηρετώντας την επιλογή των προσωπικών επιθέσεων κατά του Πρωθυπουργού με κάθε τρόπο και μέσον, που έχει υιοθετήσει ο κ. Τσίπρας. Την τακτική αυτή μέχρι τώρα υπηρετούσαν γνωστοί δημοσιογραφικοί κύκλοι και διάφορα troll του διαδικτύου. Αυτή τη φορά στο «παιχνίδι» μπήκαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Ραλλία Χρηστίδου, με fake ανάρτησή της έδωσε το σύνθημα για άλλη μια επίθεση, εμφανίζοντας ως χθεσινή, επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μέτσοβο που είχε γίνει το 2019! Ύστερα από την κατακραυγή αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση. Αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου δημιουργώντας fake news. Η κα Χρηστίδου οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Και όσο κ. Τσίπρας επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Η Ραλλία Χρηστίδου είχε γράψει στην ανάρτησή της, την οποία «κατέβασε»:

«Είναι πλέον σαφές ότι ο Πρωθυπουργός εργάζεται πενθήμερο ως δημόσιος υπάλληλος. Έχει γίνει ρουτίνα να τον βλέπουμε σε φωτογραφίες χαμογελαστό κάθε ΠΣΚ. Αυτή τη φορά στο Μέτσοβο με τον κ. Αμυρά και με ένα μπουκάλι ουίσκι είναι εμφανές ότι έχει στο μυαλό του τους 17.189 νεκρούς».

2