Ένταση στο Κερατσίνι: Με αμάξι προσπάθησαν να ρίξουν την πόρτα του εργοστασίου, έριξαν καφέ σε εργαζόμενο (vid)

Newsroom
Ένταση στο Κερατσίνι: Με αμάξι προσπάθησαν να ρίξουν την πόρτα του εργοστασίου, έριξαν καφέ σε εργαζόμενο (vid)
Μέλη της οικογενείας, συγγενείς και φίλοι έχουν συγκεντρωθεί εξωτερικά του εργοστασίου, ζητώντας δικαιοσύνη, ενώ δεν έχουν λείψει και τα μικροεπεισόδια.

Τεταμένη είναι η κατάσταση στο Κερατσίνι και δη έξω από το εργοστάσιο, όπου έχασε τη ζωή του το 8χρονο κοριτσάκι, όταν εγκλωβίστηκε στην ηλεκτρική καγκελόπορτα, έχοντας διαφύγει από την προσοχή των κηδεμόνων του.

Μέλη της οικογενείας, συγγενείς και φίλοι έχουν συγκεντρωθεί εξωτερικά του εργοστασίου, ζητώντας δικαιοσύνη, ενώ δεν έχουν λείψει και τα μικροεπεισόδια. Συγγενείς, με το αυτοκίνητό του, έκανε όπισθεν και έπεφτε πάνω στην μοιραία καγκελόπορτα, ενώ όταν ένας εργαζόμενος προσπάθησε να εισέλθει στις εγκαταστάσεις, του έριξαν έναν καφέ στο πρόσωπο.

Είναι διακριτική η παρουσία της αστυνομίας στον χώρο, όπως επίσης και του λιμενικού σώματος.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου, με το μικρό παιδί να διαφεύγει από τον εποπτεία των δικών της. Βρέθηκε στο εργοστάσιο και εγκλωβίστηκε στην ηλεκτρική συρόμενη πόρτα του εργοστασίου (17:30), όταν προσπάθησε να μπει στον εσωτερικό χώρο αυτού.

Ένας υπάλληλος αντελήφθη τι συμβαίνει και ενημέρωσε τον γενικό διευθυντή του εργοστασίου (17:50). Στη συνέχεια όμως μπήκε και άλλο όχημα στις εγκαταστάσεις (18:30), με αποτέλεσμα να γίνει νέος εγκλωβισμός της ανήλικης στη μεταλλική πόρτα.

Για το τραγικό αυτό περιστατικό, είχαν συλληφθεί τρία άτομα, εκ των οποίων η μητέρα και η γιαγιά της μικρής.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν το μικρό κορίτσι εγκλωβιστεί και βρει τραγικό θάνατο.