Τραγικό λάθος με Ινδό: Τον είχαν για νεκρό, όμως εκείνος ήταν ζωντανός στο ψυγείο του νεκροτομείου

Newsroom
Τραγικό λάθος με Ινδό: Τον είχαν για νεκρό, όμως εκείνος ήταν ζωντανός στο ψυγείο του νεκροτομείου
Ένα ιατρικό λάθος λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο για ένα Ινδό.

Από την κόλαση στον παράδεισο επέστρεψε ένας Ινδός, οποίος χτυπήθηκε άσχημα από μηχανή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ωστόσο λίγες αργότερα σόκαρε τους συγγενείς του, όταν τον βρήκαν στο νεκροτομείο να αναπνέει ακόμα, παρόλο που είχε περάσει μια ολόκληρη νύχτα στο ψυγείο.

Ο Σρίκες Κουμάρ ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα στο Νέο Δελχί και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Κατά την μεταφορά του 45χρονου σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τον γιατρό που τον εξέτασε καθώς δεν έδειξε σημάδια ζωής.

Στη συνέχεια ο 45χρονος μεταφέρθηκε σε κρατικό νοσοκομείο για την νεκροτομή. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως φαίνονταν. Το επόμενο πρωί, ο Κουμάρ ήταν ακόμα ζωντανός και ο γιατρός που τον είχε εξετάσει αρχικά είχε υποπέσει σε ένα τραγικό λάθος.

Νεκροτομείο

«Τον εξέτασε ο γιατρός για τα έκτακτα περιστατικά. Δεν βρήκε σημάδια ζωής και έτσι τον κήρυξε νεκρό», είπε ο γιατρός του νοσοκομείου. Η αστυνομία ενημερώθηκε για τον θάνατό του από το νοσοκομείο και το σώμα του 45χρονου μπήκε στο ψυγείο του νεκροτομείου. Έξι ώρες αργότερα η οικογένειά του κατά τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, ανακάλυψε ότι ήταν ακόμα ζωντανός.

«Όταν οι αστυνομία και η οικογένειά του ήρθαν στο νεκροτομείο για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που είναι απαραίτητες για την νεκροψία, ήταν ζωντανός. Δεν είναι κάτι λιγότερο από θαύμα», πρόσθεσε ο γιατρός. Ωστόσο, το νοσοκομείο και οι γιατροί που τον εξέτασαν θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις καθώς ήδη έχει διαταχθεί έρευνα.