Ο οδηγός ταξί περιγράφει τον καυγά με τον πελάτη λόγω της μάσκας: «Ένιωθα τα σάλια πίσω στο σβέρκο μου» (vid)

Newsroom
Ο οδηγός ταξί περιγράφει τον καυγά με τον πελάτη λόγω της μάσκας: «Ένιωθα τα σάλια πίσω στο σβέρκο μου» (vid)
Ο οδηγός ταξί στην Θεσσαλονίκη ανέφερε πως του ζήτησε αρκετές φορές να φορέσει την μάσκα αλλά εκείνος αρνιόταν και φώναζε δυνατά στους υπαλλήλους του στο τηλέφωνο.

Το σοβαρό επεισόδιο που είχε με επιβάτη ο οποίος αρνήθηκε να βάλει την μάσκα του περιέγραψε στην κάμερα του Alpha o οδηγός ταξί στην Θεσσαλονίκη. Όπως είπε, του είχε δώσει εκείνος μάσκα όταν μπήκε στο ταξί την οποία είχε κατεβάσει επειδή μιλούσε στο τηλέφωνο.

Ο οδηγός, του ζήτησε να φορέσει τη μάσκα ή να κατέβει. Τότε ο επιβάτης, εξαγριώθηκε και χτυπούσε το αυτοκίνητο

«Όπως βλέπετε είναι χτυπημένο το κεφάλι μου», ανέφερε αρχικά ο οδηγός.

«Δεν είχε μάσκα και του πρότεινα να του δώσω εγώ μάσκα. Ήθελε και του έδωσα την μάσκα. Μιλούσε στο τηλέφωνο πολύ δυνατά και την έβαλε τη μάσκα για κάποια δευτερόλεπτα. Μετά την αφαίρεσε. Φώναζε δυνατά στο τηλέφωνο με τους συνεργάτες του, με τους υπαλλήλους του. Αισθανόμουν πίσω στο σβέρκο να με χτυπάνε τα σάλια του από τις φωνές του και από την ένταση που είχε», συμπλήρωσε.

«Γι' αυτό του είπα σε παρακαλώ βάλε την μάσκα. Αυτός δεν την έβαζε και του είπα να κατέβει. Δεν μπορούσα να συνεχίσω το δρομολόγιο αφού δεν φοράει τη μάσκα».

Μόλις αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητο άρχισε να το χτυπάει, λέει ο οδηγός και όταν του είπε να το σταματήσει, χτύπησε και τον ίδιο.

«Παίρνω χάπια πίεσης. Τον ενημέρωσα ότι έχω πρόβλημα με την καρδιά σε παρακαλώ μην κάνεις τέτοια πράγματα. Κι αυτός χτυπούσε περισσότερο», κατέληξε ο οδηγός.

Ο επιβάτης συνελήφθη, ενώ ο οδηγός νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο.