Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί και πελάτης «πιάστηκαν» στα χέρια για τη μάσκα και το αντίτιμο, ο ένας πήγε στο νοσοκομείο

Newsroom
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί και πελάτης «πιάστηκαν» στα χέρια για τη μάσκα και το αντίτιμο, ο ένας πήγε στο νοσοκομείο
Ο πελάτης θέλησε να μιλήσει στο τηλέφωνο και κατέβασε τη μάσκα. Διαπληκτίστηκαν και ο οδηγός ταξί κατέληξε στο νοσοκομείο.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το thestival.gr, ένας οδηγός ταξί «πιάστηκε» στα χέρια με πελάτη, καθώς ο ίδιος φέρεται να κατέβασε τη μάσκα κατά τη διάρκεια της κούρσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πελάτης θέλησε να μιλήσει στο τηλέφωνο και κατέβασε τη μάσκα που φορούσε μέσα στο ταξί. Ο οδηγός του έκανε παρατήρηση λέγοντάς του ότι θα πρέπει να τη φορά σε όλη τη διάρκεια της κούρσας με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών.

Λίγο αργότερα, ο πελάτης ζήτησε οδηγός ταξί ζήτησε από τον πελάτη του να διακοπεί η διαδρομή. Αποτέλεσμα ήταν οι δύο άνδρες να διαπληκτιστούν έντονα για το αντίτιμο της διαδρομής. Μάλιστα, από τον άγριο καβγά τους, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο οδηγός ταξί μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει ανησυχία.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και τον δύο, οι οποίοι έχουν καταθέσει μηνύσεις, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας.