Ρέμος για Φιλιππίδη: «Για μένα ο Πέτρος είναι ένα καταπληκτικό παιδί» (vid)

Newsroom
Ρέμος για Φιλιππίδη: «Για μένα ο Πέτρος είναι ένα καταπληκτικό παιδί» (vid)
Ο λαϊκός τραγουδιστής πρόσθεσε πως τον γνωρίζει προσωπικά και «τον έχω μες στην ψυχή μου σαν φίλο μου».

Για το #metoo αλλά και τον φίλο του, όπως τον αποκάλεσε, που «τον έχω μέσα στην ψυχή μου» Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε στην κάμερα του Open ο Αντώνης Ρέμος, με τον λαϊκό τραγουδιστή να λέει πως «για μένα είναι ένα καταπληκτικό παιδί».

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος είπε: «Μια κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα και με στεναχωρεί που ένας εξ αυτών είναι άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και τον έχω μες στην ψυχή μου σαν φίλο μου. Αναφέρομαι στον Πέτρο Φιλιππίδη».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο καθένας μας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του. Καλό θα είναι όμως, επειδή τα πράγματα δικάζονται πριν καταδικαστούν, υπάρχει ήδη καταδίκη πριν γίνει καν η δίκη, μέσα μας οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα που είναι τα πράγματα με τη σειρά τους από τη στιγμή που παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αφού φτάσαμε στο επίπεδο της δικαιοσύνης θα πρέπει να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά να πούμε αν έγιναν τα πράγματα έτσι ή έγιναν αλλιώς».

Ανέφερε δε: «Η προσωπική μου άποψη άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του και στην προσωπική του ζωή. Δεν είναι όμως μόνο το τραγούδι και η υποκριτική.

Τα χειρότερα πιστεύω γίνονται σε δουλειές, σε επιχειρήσεις, σε ένστολους. Εκεί μιλάμε για κατάχρηση εξουσίας. Όπου κι αν υπάρχει θα πρέπει να τιμωρείται και θα πρέπει να αποκαλύπτεται»!

Να θυμίσουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι προφυλακιστέος καθώς κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμών.