Σουβλάκια και δώρο… rapid test: Η τρελή προσφορά γυράδικου στον Βόλο

Newsroom
Σουβλάκια και δώρο… rapid test: Η τρελή προσφορά γυράδικου στον Βόλο
Σουβλατζίδικο στον Βόλο έχει βγάλει προσφορά με… rapid test.

Ζούμε στην εποχή του κορονοϊού και έτσι οι περισσότεροι κοιτάνε να προσαρμόζονται όσο μπορούν στα δεδομένα και τις καταστάσεις της εποχής. Έτσι έπραξε λοιπόν και ένα γυράδικο στον Βόλο και δη στη Νέα Ιωνία, το οποίο έκανε μια προσφορά μαζί με… rapid test.

Πιο συγκεκριμένα, το σουβλατζίδικο ΠανΟιΓύροι, έχει μια συνεργασία με κάποιο φαρμακείο και έτσι, όποιοι από τους πελάτες τους κάνουν παραγγελία άνω των 20 ευρώ, θα έχουν δώρο ένα rapid test το οποίο θα κάνουν στο φαρμακείο.

Η ανακοίνωση του γνωστού γυράδικου αναφέρει:

«Το Γυράδικο «ΠανΟιΓύροι» όπως πάντα πρωτοτυπεί έτσι και τώρα με μια μεγάλη προσφορά λόγο της συγκυρίας: Σε παραγγελία άνω των 20€, δώρο ένα rapiid test σε συνεργαζόμενο φαρμακείο, όπου η διεύθυνση του θα αναγράφεται στην απόδειξη πληρωμής με σφραγίδα του καταστήματος μας ώστε να πάτε να το κάνετε Δωρεάν! Η προσφορά ισχύει μέχρι και την Κυριακή».

Οι άνθρωποι του γυράδικου διαβεβαιώνουν όσους τους παίρνουν και τους ρωτάνε αν είναι κάποιου είδους αστείο, πως πρόκειται για προσφορά του μαγαζιού και η οποία ισχύει στο απόλυτο, διευκρινίζοντας πως συνεργάζονται με φαρμακείο.