Τρομακτικό τροχαίο στην Εγνατία οδό με μετανάστες: 7 νεκροί και 8 βαριά τραυματίες

Newsroom
Τρομακτικό τροχαίο στην Εγνατία οδό με μετανάστες: 7 νεκροί και 8 βαριά τραυματίες
Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν πως επρόκειτο για αυτοκίνητο με παράτυπους μετανάστες και όταν έγινε σήμα να σταματήσει, ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα.

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που έρχονται από τη Βόρειο Ελλάδα, καθώς σημειώθηκε σφοδρό τροχαίο, με τραγικό απολογισμό 7 νεκρούς και 8 βαριά τραυματίες. Όπως φαίνεται εμπλέκεται αυτοκίνητο λαθροδιακινητή, που μετέφερε παράτυπους μετανάστες.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Κομοτηνή προς Ξάνθη στο ύψος των νέων διοδίων του Ιάσμου και όπως μεταφέρει το XanthiNews.gr, το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε Μολδαβός και κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα προσπάθησε να βγει από την Εγνατία προς τον παράδρομο και έπεσε πάνω στα καινούργια διόδια του Ιάσμου.

Ο ΑΝΤ1 μετέφερε πως έγινε αντιληπτό από την αστυνομία και όταν του έγινε σήμα να σταματήσει, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα.

Οι αστυνομικοί και οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο έβγαλαν από τα συντρίμμια 7 νεκρούς και 8 βαριά τραυματισμένους που διακοσμήθηκαν στο νοσοκομείο της Κομοτηνής και της Ξάνθης.