Θεσσαλονίκη: Πρωταγωνιστής της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4» πήγε στην πορεία του Πολυτεχνείου, «συναρπαστική εμπειρία» (vid)

Newsroom
Θεσσαλονίκη: Πρωταγωνιστής της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4» πήγε στην πορεία του Πολυτεχνείου, «συναρπαστική εμπειρία» (vid)
Στην... πορεία για το Πολυτεχνείο βρέθηκε ο «κακός» της ταινίας των «Αναλώσιμων 4». Το αποθεωτικό σχόλιο για τη Θεσσαλονίκη.

Στην πορεία για την επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας των «Αναλώσιμων 4», ο Ίκο Ουβάις.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον «κακό» στη χολιγουντιανή ταινία, βρέθηκε στην οδό Τσιμισκή και αποθανάτισε μέσω story στον λογαριασμό του στο Instagram την πορεία των διαδηλωτών για το Πολυτεχνείο καθώς και τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που τη συνοδεύουν, σύμφωνα με το voria.gr.

«Συναρπαστική εμπειρία η Θεσσαλονίκη»

Νωρίτερα, δε, ο ηθοποιός είχε βρεθεί στις αρχαιότητες της πλατείας Ναυαρίνου, από όπου και ανέβασε φωτογραφία με την περιγραφή: «Αυτό το μέρος του κόσμου είναι μία νέα εμπειρία. Μία συναρπαστική (εμπειρία)», προφανώς αναφερόμενος στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ίκο Ουβάις είναι Ινδονήσιος ηθοποιός, κασκαντέρ, χορογράφος πάλης και πολεμικός καλλιτέχνης. Είναι περισσότερο γνωστός για την ερμηνεία στις ταινίες δράσης Merantau, The Raid, The Raid 2, Headshot, Mile 22, The Night Comes for Us, Stuber και τη σειρά Netflix, Wu Assassins.