Επεισόδια στα Εξάρχεια: Πετροπόλεμος, χημικά και προσαγωγές (vid)

Newsroom
Επεισόδια στα Εξάρχεια: Πετροπόλεμος, χημικά και προσαγωγές (vid)
Ένταση με πετροπόλεμο και χημικά σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/11) στα Εξάρχεια, λίγες ώρες μετά την λήξη της πορείας για το Πολυτεχνείο.

Ένταση σημειώθηκε στα Εξάρχεια, με ομάδα συγκεντρωμένων να πετά πέτρες και μπουκάλια κατά αστυνομικών.

Σύμφωνα με το newsit.gr, από νωρίς το βράδυ της Τετάρτης ( 17/11) σημειώνονταν κάποιες στιγμές έντασης με αγνώστους να πετούν πέτρες εναντίον των αστυνομικών και να βάζουν φωτιές σε κάδους.

2

Κάποια στιγμή η ένταση κλιμακώθηκε, με τους αστυνομικούς να κινούνται εναντίον των κουκουλοφόρων και τελικά να προχωρούν σε προσαγωγές.

2

2

Εν τω μεταξύ στη Θεσσαλονίκη δεν έχει κοπάσει η ένταση, καθώς στον προαύλιο χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ έχουν "ταμπουρωθεί" πενήντα περίπου κουκουλοφόροι οι οποίοι συμμετέχουν στα επεισόδια. Οι νεαροί εφορμούν εκτοξεύοντας εναντίον των αστυνομικών βόμβες μολότοφ, πέτρες, κ.α. αντικείμενα και ανάβουν φωτιές και κατά διαστήματα οι αστυνομικοί τους απωθούν στο εσωτερικό του πανεπιστημιακού campus, κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικών και το σκηνικό αυτό επαναλαμβάνεται.

Σε κάποια στιγμή επιστρατεύτηκε και το υδροφόρο όχημα της ΕΛ.ΑΣ. για να σβήσει φωτιά στην είσοδο της Πολυτεχνικής, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε προσαγωγές ατόμων.

Πηγή βίντεο: protothema.gr.