Δεν θα αναλάβει την 49χρονη εικαστικό ο δικηγόρος της: «Επιθετική, εκρηκτική και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά» (vids)

Newsroom
Δεν θα αναλάβει την 49χρονη εικαστικό ο δικηγόρος της: «Επιθετική, εκρηκτική και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά» (vids)
Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας ενημέρωσε πως δεν θα αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της Αλβανίδας εικαστικού πυροβόλησε 5 φορές τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, μπροστά στην ανήλικη κόρη τους.

Δεν θα εκπροσωπήσει τελικά την 49χρονη εικαστικό υπήκοο Αλβανίας, που πυροβόλησε πέντε φορές μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους, τον 68χρονο οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας.

Όπως έγραψε στο Facebook, πήρε αυτή την απόφαση εξαιτίας «πλήρους αδυναμίας συνεννόησης και συνεργασίας μαζί της, των αντιφάσεων και ασυναρτησιών που διατυπώνει αλλά και διαφωνίας ως προς την υπεράσπιση της», ενώ συμπλήρωσε πως «εμφανίζει απρόσμενα επιθετική εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά».

Τόνισε δε: «Η κατηγορούμενη που είναι σε πλήρη σύγχυση, ταραγμένη, ταλαιπωρημένη, απογοητευμένη, δεν αντιλαμβάνεται ουδόλως την βαρύτητα των πέντε κατηγοριών που αντιμετωπίζει και ότι κινδυνεύει να προφυλακισθεί».

Επισημαίνει κιόλας, πως: «Επιμένει σθεναρά στην εκδοχή της ότι ο βιολογικός πατέρας ήταν οπλισμένος στην συνάντηση τους ότι στην διάρκεια της πάλης τους στην προσπάθεια της να τον αφοπλίσει εκπυρσοκρότησε το όπλο και τον έπληξε άθελά της».

Η 49χρονη μίλησε στο «Live News», λέγοντας: «Όταν το παιδί μου πήγε να διαφύγει μόνη της, να τρέξει προς το δρόμο, με τη δικαιολογία ότι είδε τον συμμαθητή της, τότε αυτός (σ.σ. ο γιατρός) έβγαλε το όπλο και λέει ‘σταμάτα εκεί που είσαι, θα σε πυροβολήσω και θα πω ότι το έκανε η μάνα σου’. Γύρισα και του είπα ‘σταμάτα να λες βλακείες στο παιδί’» δήλωσε αρχικά η 49χρονη.

«Του είπα ‘σταμάτα βρε γελοίε’ και εκεί όρμησα να του το πάρω και εκείνη την ώρα αυτό πυροβόλησε, τώρα από ποιόν δεν ξέρω. Εγώ το πάτησα, αυτός το πάτησε;» συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση εάν σκέφτηκε το ενδεχόμενο ότι θα μπορούσε να τραυματιστεί το παιδί, η 49χρονη εικαστικός είπε: «Καθόλου, καθόλου, το παιδί το προστάτευσα με όλες μου τις δυνάμεις».

Για το αν μετάνιωσε για την πράξη της, ανέφερε: «Ρωτήστε αυτούς πρώτα εάν μετάνιωσαν που πήραν το παιδί από μία μάνα, πέντε ολόκληρα έτη, πάτησαν επί πτωμάτων. Προστάτευσα τη ζωή του παιδιού μου.

Μου έλειψαν τα πάντα από το παιδί μου. Έχω ξεχάσει να είμαι πλέον μαμά, μου έχει λείψει το πρωινό ξύπνημα, μου λείπει να την αγκαλιάσω, να της μαγειρέψω, να τη βγάλω βόλτα, να τη διαβάζω, να την ντύνω» κατέληξε η 49χρονη.

Όλα αυτά βέβαια έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα κατέθεσε η 13χρονη κόρη της, η οποία αυτή ουσιαστικά την αφόπλισε. Αφού την είδε να πυροβολεί τον πατέρα της, της φώναξε: «Τι κάνεις εκεί στον μπαμπά μου;» και έπεσε πάνω της με αποτέλεσμα να της φύγει το όπλο από τα χέρια.