Ξέσπασε η Καινούριου: «Τι έχω κάνει; Μου στέλνουν μηνύματα, είσαι γριά και δεν μπορείς να κάνεις παιδιά, γι αυτό σε παράτησε» (vid)

Newsroom
Ξέσπασε η Καινούριου: «Τι έχω κάνει; Μου στέλνουν μηνύματα, είσαι γριά και δεν μπορείς να κάνεις παιδιά, γι αυτό σε παράτησε» (vid)
«Υπάρχει τόση τοξικότητα. Δεν είναι καλά ο κόσμος. Αυτοί που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία έχουν πρόβλημα» ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Η Νάταλι Κάκκαβα ανέβασε ένα video, μέσα από το οποίο έδειχνε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του συζύγου της, Γρηγόρη Γκουντάρα, «απαντώντας» έτσι, πως όντως έκανε το αναμνηστικό εμβόλιο της Johnson&Johnson, γιατί σε σχόλιά του πολύς κόσμος αμφέβαλλε. Η Κατερίνα Καινούριου όμως είπε στη Νάταλι Κάκκαβα, «τι ασχολείσαι;» και ξέσπασε στη συνέχεια για τα σχόλια που δέχεται καθημερινά εκείνη στα social media:

«Με όλη μου την αγάπη, γιατί ασχολείται; Αν σας πω εγώ τι ακούω κάθε μέρα για όποιο θέμα μπορείτε να φανταστείτε… Αλλά αν κάτσω να απαντήσω σε όλους αυτούς, που δεν είμαι και στα καλύτερά μου, έχω τα δικά μου προβλήματα, θα αρρωστήσω, θα ταβλιαστώ. Μην ασχολείστε» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Θέλετε να σας πω τι σχόλια έχω κάθε μέρα στο Twitter; Στο Instagram; Ότι σε παράτησε γιατί είσαι γριά και δεν μπορείς να κάνεις παιδιά, σε άφησε και τώρα δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά, σε χώρισε γιατί έχει άλλη. Είναι τόσα τα προσβλητικά σχόλια που δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, που τα διαβάζεις και στεναχωριέσαι και λες για ποιον λόγο υπάρχει τόση τοξικότητα; Τι έχω κάνει; Δεν είναι καλά ο κόσμος, αυτοί που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία έχουν πρόβλημα».