Η εξομολόγηση της Lisa Ann: «Κάποτε ένας πελάτης μου έκοψε με τα δόντια του κομμάτι από το πόδι μου» (vid)

Newsroom
Η εξομολόγηση της Lisa Ann: «Κάποτε ένας πελάτης μου έκοψε με τα δόντια του κομμάτι από το πόδι μου» (vid)
Η πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων αποκάλυψε ένα δυσάρεστο περιστατικό που της είχε τύχει πριν πολλά χρόνια.

Η Lisa Ann είναι από τις πιο γνωστές πρωταγωνίστριες ταινιών ενηλίκων. Η 49χρονη που έχει αποσυρθεί από τον συγκεκριμένο χώρο, σε μια πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ένα δυσάρεστο και περίεργο περιστατικό που της είχε συμβεί, κατά τα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Τότε εργαζόταν σε στριπτιτζάδικο και ένα βράδυ είχε καταλήξει στο νοσοκομείο, όταν ένας πελάτης της δάγκωσε με δύναμη το πόδι και της έκοψε κομμάτι. «Τριάντα χρόνια σε στριπτιτζάδικα και εγώ δει να συμβαίνουν τα πάντα. Άρχισα να χορεύω όταν ήμουν 16 ετών, οπότε έχω δει πολλά περίεργα γεγονότα», ανέφερε αρχικά.

«Μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου, ήταν όταν έβαζα αυτοκόλλητα στα επίμαχα σημεία, καθώς θεωρούσα πολύ διασκεδαστικό από τους πελάτες να τα βγάζουν με το στόμα τους. Ωστόσο, ένας πελάτης μου δάγκωσε το πόδι και μου έκοψε ένα κομμάτι δέρμα. Έπρεπε να πάω αμέσως στο νοσοκομείο για να κάνω εμβόλιο τετάνου», συνέχισε.

«Θυμάμαι όμως, ότι πριν κάνω οτιδήποτε, πήρα από την τσέπη του το πορτοφόλι του για να φωτοτυπήσω την ταυτότητά του και να βεβαιωθώ ότι είχε κάνει τεστ HIV, αφού έκοψε το δέρμα μου και τα δόντια του ήταν τόσο βρώμικα», συμπλήρωσε η διάσημη πρωταγωνίστρια, η οποία ευτυχώς δεν είχε κάτι σοβαρό.

«Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να κάνω ράμματα, αλλά τα σημάδια των δοντιών του είχαν μείνει στο δέρμα μου», πρόσθεσε.

Η Lisa Ann αποσύρθηκε από την βιομηχανία των ερωτικών ταινιών το 2019 και δεν έχει σχέδια να επιστρέψει. «Δεν μου λείπει. Η πανδημία ήταν η καλύτερη αφορμή για να βάλω ένα τέλος. Μόλις έκλεισα τα 49 και νομίζω ότι είμαι μεγάλη σε ηλικία για να ζήσω μια δεύτερη ζωή», ανέφερε σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια. «Μου αρέσει που πλέον δεν αισθάνομαι κίνδυνο για την υγεία μου, διότι παρά τις προφυλάξεις, οι κίνδυνοι ήταν πολλοί», πρόσθεσε.