Κουίζ: Τι τύπος εργένη είσαι;

Newsroom
 Κουίζ: Τι τύπος εργένη είσαι;
Ο παραδοσιακός με το ψυγείο γεμάτο εξάδες μπύρες ή αυτός που μαγειρεύει, σκουπίζει και βάζει πλυντήριο;

Λίγο πολύ όλοι έχουμε περάσει μια εργένικη φάση στη ζωή μας. Άλλοι ως φοιτητές σε μια πόλη/χώρα μακριά από το πατρικό μας κι άλλοι μόλις βγάλαμε τα πρώτα μας λεφτά και μπορέσαμε να στήσουμε το δικό μας σπιτικό.

Βέβαια, όσο θεωρητικά δικό μας και να ήταν αυτό το «σπιτικό», πάντα είχαμε μια σχέση εξάρτησης από τους γονείς μας. Μια σχέση εξάρτησης που για άλλους περιοριζόταν σε ένα δυο τάπερ με φαγητό την εβδομάδα και για άλλους αφορούσε από τα τάπερ και την καθαριότητα του σπιτιού μέχρι το πλύσιμο και το σιδέρωμα των ρούχων.

....

Και μιας και αναφερθήκαμε στα ρούχα, αν και φαινομενικά η καθαριότητά τους μοιάζει πολύ απλή υπόθεση, αφού οι περισσότεροι διαθέτουμε πλυντήριο, πολλοί εργένηδες πελαγώνουν. Πελαγώνουν με το κατά πόσο βάζουμε τα ρούχα όλων των χρωμάτων σε μία πλύση, με το σε πόσους βαθμούς πλένεται το κάθε ρούχο, με το αν οι δύσκολοι λεκέδες φεύγουν με ένα πλύσιμο ή χρειάζεται κάποια έξτρα προσπάθεια.

Με αφορμή την κυκλοφορία των νέων πλυντηρίων Βeko, τα οποία μεταξύ άλλων, χάρη:

-στην τεχνολογία SteamCure διώχνουν και τους πιο δύσκολους λεκέδες από τα ρούχα κάνοντάς τα να μοιάζουν με καινούργια και διευκολύνουν τη ζωή κάθε εργένη (και όχι μόνο)

-στη χαμηλή δράση του Outdoor / Sports Program αποτρέπουν την τριβή των ρούχων μέσα στο τύμπανο, βοηθώντας τα να διατηρήσουν τα αδιάβροχα χαρακτηριστικά τους και την αναπνοή τους

-στον σχεδιασμό κινητήρα χωρίς ψήκτρες, το ProSmart προσφέρουν ενεργειακή απόδοση, χαμηλότερα επίπεδα ήχου και μεγαλύτερη αντοχή - όλα σε ένα μόνο μηχάνημα. Έτσι, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πλυντήριό σας χωρίς να διαταράξετε τον μηνιαίο προϋπολογισμό ή το μυαλό σας

και τις Beko συσκευές γενικότερα (εντοιχισμένοι φούρνοι, εντοιχιζόμενες εστίες, εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων, ψυγειοκαταψύκτες, ανεξάρτητα πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια) που:

-έχουν ως στόχο να ωθήσουν τις νέες γενιές σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής

-εστιάζουν στην καινοτομία και κάνουν την καθημερινότητά μας πιο άνετη. Η ευκολία στη χρήση και οι πρακτικές τεχνολογίες των προϊόντων έχουν καταστήσει την Beko ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα στην ευρωπαϊκή αγορά

-εξοικονομούν χρόνο και κόπο, επιτρέποντάς μας να αφιερώσουμε αυτόν τον χρόνο στον εαυτό και στην οικογένειά μας

δημιουργήσαμε το παρακάτω κουίζ για να μάθεις τι τύπος εργένη είσαι.

Λοιπόν;

Powered by Quiz Maker