Έκοψαν άρον-άρον στο «Πρωινό» τον Κονδυλάτο: Τουλάχιστον επικίνδυνα τα όσα ξεστόμισε (vid)

Newsroom
Έκοψαν άρον-άρον στο «Πρωινό» τον Κονδυλάτο: Τουλάχιστον επικίνδυνα τα όσα ξεστόμισε (vid)
Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά είπε στον Γιώργο Λιάγκα «δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα όσα λέει» και της απάντησε: «Μου λες ότι δεν μπορώ να επικοινωνήσω;».

Το «έλα να δεις» έγινε στο «Πρωινό» με τους Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα και τον Περικλή Κονδυλάτο τον οποίο μάθαμε από το Survivor. Τον είχαν καλεσμένο (;) και μίλησαν για το #MeToo με τον ίδιο να λέει «είτε κάνανε 800 βιασμούς είτε δείξανε ένα σημείο του σώματός τους σε μία γυναίκα, έχουν μπει στον ίδιο κουβά» και πως δεν γίνεται να «δικάζονται» στις τηλεοράσεις αλλά πρέπει να τους ακούμε, αλλά και ότι δεν γίνεται να βγαίνει μια γυναίκα μετά από 30 χρόνια να μιλάει για την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση που υπέστη γιατί δεν δικαιώνεται.

Η Φαίη Σκορδά του είπε: «Δικαιώνεται ηθικά και λειτουργεί σαν παράδειγμα για μια άλλη γυναίκα», με τον ίδιο να επιμένει πως δεν δικαιώνεται.

Έμπλεξε τις φωτιές και τη θανατική ποινή μέσα στο όλο πλαίσιο, με τη Φαίη Σκορδά να λέει στον Γιώργο Λιάγκα, «δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτά που λέει» και τον Κονδυλάτο να απαντά: «Μου λες ότι δεν μπορώ να επικοινωνήσω τα όσα πιστεύω;».
Εκεί που ξεχείλισε η σταγόνα ήταν όταν είπε: «Ας πάμε όλοι στο δικαστήριο και ο νόμος να βάλει όλους σε μια ίσια γραμμή και να μας πει ξέρετε κάτι, εγώ για τον βιασμό θέλω 1, 2, 3 πειστήρια, για την παρενόχληση 1, 2, 3 πειστήρια

Εάν το κάνουμε έτσι με αυτόν τον τρόπο, θα πει η άλλη, α, βγήκε ο τάδε στην τηλεόραση και δικαιώθηκε; Θα ρίξω βιτριόλι στο πρόσωπο της άλλης».

Εκεί, τον κόψανε άρον-άρον, με τη Σκορδά να είναι εμφανώς ενοχλημένη και τον Λιάγκα να τον ευχαριστεί και να τον κόβει.