Ντελιβεράς τραυματίστηκε σε τροχαίο και είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ: Δεν βρίσκει κρεβάτι

Newsroom
Ντελιβεράς τραυματίστηκε σε τροχαίο και είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ: Δεν βρίσκει κρεβάτι
Ο 20χρονος διανομέας τραυματίστηκε όταν οδηγός παραβίασε stop και μέχρι το πρωί δεν είχε βρει κρεβάτι.

Η τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλά από τα νοσοκομεία, λόγω της πίεσης που δέχεται το σύστημα υγείας, αναδεικνύεται από ένα περιστατικό στον Βόλο.

Εκεί ένας 20χρονος ντελιβεράς που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, νοσηλεύεται με βαρειές εγκεφαλικές κακώσεις και κάκωση στον θώρακα, διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ!

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο νευροχειρουργός και πρόεδρος της τοπικής ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Νίκος Χαυτούρας, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί κρεβάτι σε άλλη ΜΕΘ ενώ διασωληνωμένο εκτός ΜΕΘ είναι με περιπλοκές λόγω κορονοϊού, ακόμη ένα άτομο.

«Ο αριθμός των ασθενών που χρειάζεται ΜΕΘ αλλάζει συνεχώς, είτε πρόκειται για covid είτε όχι. Η κατάσταση είναι ασφυκτική», τόνισε ο κ. Χαυτούρας.

Το τροχαίο

Σύμφωνα με το magnesianews, ο 20χρονος διανομέας, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στο κέντρο του Βόλου, όταν οδηγός αυτοκινήτου παραβίασε προτεραιότητα και βγήκε στην Κ. Καρτάλη χωρίς να ελέγξει.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του διανομέα, που διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Και στους δύο οδηγούς διενεργήθηκε έλεγχος μέθης με την μέθοδο της αιμοληψίας. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.