Της πέταξε την ζεστή σούπα στο πρόσωπο γιατί είχε λιώσει το καπάκι (vid)

Newsroom
Της πέταξε την ζεστή σούπα στο πρόσωπο γιατί είχε λιώσει το καπάκι (vid)
Απίστευτη αντίδραση από εξαγριωμένη πελάτισσα που απλά φώναζε και δεν δεχόταν ούτε τα χρήματα πίσω ή τη δωρεάν αντικατάσταση του γεύματός της.

Τρομακτική και αδίστακτη, μια γυναίκα από το Τέξας πέταξε τη ζεστή μεξικάνικη σούπα που είχε πάρει, στο πρόσωπο της διευθύντριας του εστιατορίου στο Sol de Jalisco στο Temple, γιατί… είχε λιώσει το καπάκι της! Η υπεύθυνη του εστιατορίου Jannelle Broland, 24 ετών, φανταστείτε ότι δέχτηκε στο πρόσωπό της, τόσο ζεστή σούπα, η οποία είχες λιώσει το πλαστικό καπάκι.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που είναι πλέον viral και έχει 5 εκατομμύρια views , η Broland φαίνεται να μιλάει με την πελάτισσα, καθώς αυτή βγάζει το καπάκι από το δοχείο της σούπας και το δείχνει. Στη συνέχεια όμως η εξοργισμένη γυναίκα πετάει ξαφνικά τη σούπα στο πρόσωπό της Broland, αρπάζει τον άντρα της και τρέχει έξω από το εστιατόριο.

Η εμπειρία ήταν τραυματική, είπε η Broland στην DailyMail.com: «Αισθάνθηκα ότι το πνεύμα μου είχε σπάσει μόνο και μόνο επειδή γνώριζα ότι κάποιος μπορούσε να κάνει κάτι τόσο απαίσιο και μετά να γελάσει γι αυτό».

Η Broland μάλιστα αποκάλυψε πως η οργισμένη πελάτης ήταν έξαλλη ακόμα και όταν της αντικατέστησαν το γεύμα με ένα νέο και φυσικά δωρεάν.

Η μάνατζερ του εστιατορίου μάλιστα διηγήθηκε στο ΤΙκΤοκ πως την πήρε στο τηλέφωνο αρχικά και της είπε «θα σου μιλάω όπως θέλω» με την ίδια να απαντά: «Όχι κυρία μου, δεν μπορείτε να το κάνετε» και της έκλεισε το τηλέφωνο.

«Κάθε φορά που της έλεγα μια επιστροφή χρημάτων ή για ένα δωρεάν γεύμα αντικατάστασης, απλώς με έκοβε και συνέχιζε να λέει "αυτό είναι γελοίο" ή "κοίτα αυτό το χάλι» είπε η Broland στην DailyMail. com. «Δεν φαινόταν να θέλει τίποτα, απλώς να μου φωνάζει».

Η άτυχη μάνατζερ είπε επίσης πως ένιωσε «σαν να με είχαν ψεκάσει με πιπέρι», ωστόσο όπως είπε δεν τραυματίστηκε σοβαρά και απέφυγε τα χειρότερα.

«Την ώρα που βγήκα έξω, υπήρχαν ήδη άνθρωποι που κατέγραφαν τα πρόσωπά τους και την πινακίδα κυκλοφορίας τους», είπε, αναφερόμενη στη δράστι και τον σύντροφό της. Αμέσως μετά έφτασε η αστυνομία και η Broland υπέβαλε καταγγελία.

«Ήμουν σε σοκ, έτρεξα στο μπάνιο. Απλώς έκλαιγα και μια καλή γυναίκα με σκούπιζε με χαρτοπετσέτες και σκούπιζε το πρόσωπό μου και τα μαλλιά μου και ήταν τόσο, τόσο ευγενική. Μια από τις κολλητές μου έβγαλε το πουκάμισο της δουλειάς της, φόρεσε την κουκούλα της και μου έδωσε το πουκάμισο της δουλειάς της.

«Ήθελα απλώς να σας πω ότι δεν ήμουν μόνη εκείνη τη στιγμή».