Σοκαριστικές οι νέες φωτογραφίες από το σοβαρό τροχαίο του Αλέξη Κούγια (vid)

Newsroom
Σοκαριστικές οι νέες φωτογραφίες από το σοβαρό τροχαίο του Αλέξη Κούγια (vid)
Οι εικόνες του αυτοκινήτου από το LamiaReport, απεικονίζουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, αλλά και το πόσο τυχερός στάθηκε ο γνωστός ποινικολόγος.

Όσο βλέπει κανείς τις φωτογραφίες από το τζιπ αυτοκίνητο του Αλέξη Κούγια, τόσο κατανοεί πως ο γνωστός ποινικολόγος γλίτωσε από τα χειρότερα, καθώς το αυτοκίνητό του καταστράφηκε πλήρως στο μπροστινό του μέρος, ύστερα από το σοβαρό τροχαίο που είχε.

Οι εικόνες του αυτοκινήτου από το LamiaReport, απεικονίζουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, αλλά και το πόσο τυχερός στάθηκε ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος απεγκλωβίστηκε μόνο με κατάγματα στο αριστερό χέρι.

2

«Με αγαπάει ο Θεός, γιατί έχω βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στην ζωή μου...» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1.

«Το είδα στα 30 μέτρα, δεν πάτησα καν φρένο, έκανα μόνο έναν ελιγμό και από αυτό σώθηκα. Υπήρχε ένα κενό ενός μέτρου στο διάζωμα και εκεί πήγε το αυτοκίνητο, η θέση του οδηγού, ενώ η πλευρά του συνοδηγού έχει συνθλιβεί. Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί...», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

2

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε επίσης ότι «με έσωσε ότι το διαχωριστικό είναι στρογγυλό στο κάτω μέρος και στενεύει όσο ανεβαίνει, είχε μικρή κλίση και έτσι το αυτοκίνητο ανέβηκε πάνω στο διάζωμα και σώθηκα...».

«Το μόνο που σκέφθηκα ήταν τα παιδιά μου!» είπε ο γνωστός ποινικολόγος, αναφέροντας πως «σε ελάχιστο χρόνο ήρθαν οι αστυνομικοί και αμέσως ήρθαν και διασώστες, γιατί δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο», προσθέτοντας πως «αν δεν ήμουν καλός οδηγός, θα είχα κολλήσει από πίσω από το φορτηγό, αν δεν είχα κάνει τον ελιγμό...».