Η στιγμή που η Νικολούλη μαθαίνει στον «αέρα» ότι αποφυλακίστηκε ο Καββαδίας που απειλούσε να τη σκοτώσει (vid)

Newsroom
Η στιγμή που η Νικολούλη μαθαίνει στον «αέρα» ότι αποφυλακίστηκε ο Καββαδίας που απειλούσε να τη σκοτώσει (vid)
Τον Μάη του 2020 η Αγγελική Νικολούλη έμαθε την ώρα της εκπομπής ότι ο άνθρωπος που ήθελε να τη δολοφονήσει έχει πλέον αποφυλακιστεί. Μίλησε μάλιστα γι αυτόν στο Mega Stories.

Στην εκπομπή MEGA Stories φιλοξενήθηκε η Αγγελική Νικολούλη και μίλησε για τις απειλές που έχει δεχθεί για τη ζωή της. Είπε λοιπόν «έχουν γίνει πολλά, εάν είχα επηρεαστεί από όλα αυτά, πολύ απλά θα είχα σταματήσει. Το ότι συνεχίζω μια δουλειά επικίνδυνη νομίζω λέει πολλά. Όταν αποφυλακίστηκε ο Σπύρος Καββαδίας τού έστειλα φιλιά και χαιρετίσματα από την εκπομπή. Είχε πει ότι θα με σκοτώσει. Γενικά πολλά λένε...»! Η Αγγελική Νικολούλη πάντως είχε μάθει στον «αέρα» της εκπομπής την είδηση ότι αποφυλακιστεί ο Καββαδίας που την απειλούσε και είχε «παγώσει»!

Η εξαφάνιση της τότε (το 1998) 27χρονης Τάνιας Χαριτοπούλου από την Θεσσαλονίκη είχε κυριαρχήσει στην επικαιρότητα και είχε ασχοληθεί ενεργά η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Το πτώμα της άτυχης κοπέλας δεν βρέθηκε ποτέ, όμως η κάμερα της εκπομπής έδειξε ότι στο μπάνιο του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε η Τάνια Χαριτοπούλου με τον κατά 15 χρόνια μεγαλύτερό της Σπύρο Καββαδία έδειχνε ίχνη που παρέπεμπαν σε κάτι κακό. Το αίμα και υπολείμματα ιστού τα οποία βρέθηκαν εκεί ανήκαν πέρα από κάθε αμφιβολία στην Τάνια.
Καμία μεταμέλεια

2

Ο Καββαδίας είχε σχετιστεί και με την εξαφάνιση της 26χρονης Νικόλ Κίρχνερ στην Ελβετία. Ο ίδιος, βέβαια είχε αρνηθεί τα πάντα: «Η Τάνια χάθηκε, εξαφανίστηκε… Δεν την σκότωσα, κάπου είναι…». Αυτό έλεγε ακόμα και όταν καταδικάστηκε μην επιδεικνύοντας ίχνος τύψεων ή μεταμέλειας.

«Της έβαλε στο πρόσωπο δύο μαξιλάρια»

Η μαρτυρία της μόλις 3.5 ετών (τότε) της κορούλας του ζευγαριού είναι σοκαριστική: «Ο μπαμπάς άρχισε να τραβά από τα μαλλιά τη μαμά. Εκείνη άρχισε να κλαίει και να φωνάζει. Μετά την έβαλε στο κρεβάτι, της έβαλε στο πρόσωπο δύο μαξιλάρια και η μαμά κοιμήθηκε». Είπε κιόλας πως μετέφερε το άψυχο σώμα της από την κρεβατοκάμαρα σε άλλο δωμάτιο. Μεγαλώνοντας η κόρη τους, εξακολούθησε να ζητά από τον πατέρα της να αποκαλύψει τι είχε κάνει στη μητέρα της, αλλά εκείνος δεν της είπε ποτέ.

«Να τη ρωτήσεις ποιος την έβαλε εκείνο το βράδυ για ύπνο και ποιος την ξύπνησε το πρωί. Η μητέρα της ήταν κι όχι εγώ. Η Τάνια χάθηκε, εξαφανίστηκε. Δεν την σκότωσα, κάπου είναι» είχε πει στην Αγγελική Νικολούλη ο δράστης.

Οι 30 άδειες και ο σκοπός ζωής

Ο Σπύρος Καββαδίας εξέτισε ποινή ισόβιας κάθειρξης, ωστόσο το «Φως στο Τούνελ» ξεκίνησε νέα έρευνα αποκαλύπτοντας πως ο ισοβίτης, που είχε κατορθώσει να εκμεταλλευτεί το σύστημα και να λάβει πάνω από 30 άδειες, δεν είχε επιστρέψει μετά την τελευταία από αυτές. Το θέμα έγινε ακόμη πιο… προσωπικό για την Αγγελική Νικολούλη την στιγμή που φίλος του Καββαδία υποστήριζε, ότι ο ισοβίτης είχε βάλει σκοπό της ζωής του να την τιμωρήσει, καθώς την θεωρούσε βασική υπεύθυνη για τη σύλληψη του.

Η αντίδραση στο νέο της αποφυλάκισης

Η εκπομπή βοήθησε και πάλι για να συλληφθεί ξανά ο Καββαδίας: «Δεν την έθαψε την κόρη μου. Την κομμάτιασε και την πέταξε στα σκουπίδια… Στην φυλακή να σαπίσει, όπως έκανε με την Τάνια μου. Να μη βγει ποτέ από κει. Τώρα που τον έπιασαν, ας πεθάνω πια», είχε πει η μητέρας της αδικοχαμένης κοπέλας στην Αγγελική Νικολούλη.
Τον Μάη του 2020 η Αγγελική Νικολούλη έμαθε την ώρα της εκπομπής ότι ο άνθρωπος που ήθελε να τη δολοφονήσει έχει πλέον αποφυλακιστεί. Και η αντίδρασή της ήταν αυτή που όλοι περίμεναν… Αυτή που κανείς μας δεν θα είχε: