Δαιμόνιο ελληνικό μυαλό: Τύπωσαν τα πιστοποιητικά σε... μπλούζες και μπρελόκ!

Newsroom
Δαιμόνιο ελληνικό μυαλό: Τύπωσαν τα πιστοποιητικά σε... μπλούζες και μπρελόκ!
Αντί να βγάζουν κάθε τρεις και λίγο το πιστοποιητικό, κάποιοι προτίμησαν να το τυπώσουν το πιστοποιητικό, σε… μπλούζα, ενώ άλλου προχώρησαν στο κλασικό… μπρελόκ.

Από το Σάββατο (6/11) και ύστερα η μόνη ερώτηση που ακούς παντού είναι «το πιστοποιητικό σας παρακαλώ;»! Όπου κι αν πας, ελέγχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, ακόμα και σε ανοικτούς χώρους των καφέ και γενικότερα της εστίασης, με αποτέλεσμα οι πολίτες να είναι με ένα κινητό στο χέρι, να βρίσκουν το αρχείο με τον εμβολιασμό τους και να το επιδεικνύουν.

Το δαιμόνιο ελληνικό μυαλό όμως λειτούργησε και σε αυτή την περίπτωση. Αντί να βγάζουν κάθε τρεις και λίγο το πιστοποιητικό, κάποιοι προτίμησαν να το τυπώσουν σε… μπλούζα, ενώ άλλου προχώρησαν στο κλασικό… μπρελόκ που το χεις στα κλειδιά σου και… ξεμπέρδεψες.

Ο Θανάσης Γιώγλου, από την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε ότι το έκανε για να αποφεύγει τη διαδικασία επίδειξης του πιστοποιητικού του κάθε φορά που πηγαίνει σε τράπεζες, δουλειές ή και σε καφέ: «Θα κυκλοφορώ μόνο με αυτήν την μπλούζα, σκέφτομαι να τυπώσω ακόμα 4-5». Όπως είπε μάλιστα το χρησιμοποίησε και στο γήπεδο 5Χ5 που πηγαίνει ο γιος του, με τον υπεύθυνο να μένει άναυδος.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και ο επαγγελματίας οδηγός ταξί στην Πάτρα Παναγιώτης Ορφανός. «Φοράει» το πιστοποιητικό στην μπλούζα του και περνάει παντού!

2

Ο επαγγελματίας φωτογράφος στο Περιστέρι Γρηγόρης Μαρούλης φτιάχνει πιστοποιητικά σε μπρελόκ και ήδη έχει έτοιμο το δικό του: Γιατί... Για όλα υπάρχει λύση. Θηβών 255 Περιστέρι» γράφει στην ανάρτησή του και ήδη δέχεται παραγγελίες.