Χαμός με τη συμπεριφορά της Σπυροπούλου: «Υπήρχε τρομοκρατία, μηδένιζε ανθρώπους» (vids)

Newsroom
Χαμός με τη συμπεριφορά της Σπυροπούλου: «Υπήρχε τρομοκρατία, μηδένιζε ανθρώπους» (vids)
Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε στην Αννίτα Πάνια πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την έδιωξε δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδερφού της και η Φωτεινή Πετρογιάννη την επιβεβαίωσε με ξέσπασμα.

Την εξομολόγηση της Ζήνας Κουτσελίνη στην Αννίτα Πάνια, για το ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την έδιωξε από τη θέση της αρχισυντάκτριας, ενώ είχε «χάσει» τον αδερφό της, ήρθε να επιβεβαιώσει η Φωτεινή Πετρογιάννη, για τη συμπεριφορά της Σπυροπούλου τότε, λέγοντας χαρακτηριστικά τότε, πως «κανείς δεν ήθελε να είναι στο οπτικό της πεδίο», ότι «έπαιρναν την παραγωγή και έλεγαν πάρτε μας από την εκπομπή» και χρησιμοποιώντας και τη λέξη «τρομοκρατία».

«Δεν μου έδωσαν καν αποζημίωση»

Για να τα βάλουμε σε μια σειρά, η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια: «Ήμουν αρχισυντάκτρια της εκπομπής που παρουσίαζε η Κατερίνα Καραβάτου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αποχωρεί η Κατερίνα Καραβάτου και μένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόνη της. Μετά από δυο εβδομάδες η εκπομπή έχει επιτυχία αλλά δεν έχει αυτή που κανείς μπορεί να φαντάζονταν. Πάνω στο μήνα μου λένε πως δεν κάνει 19 και 20%. Και γυρίζω και λέω να είμαστε έτοιμοι και για 7%. Και εγώ όταν βγήκα μπροστά από το 2% ξεκίνησα. Χρεώθηκα την αδυναμία η εκπομπή με το που βγήκε να κάνει 20%. Έκανε 15%. Όταν έφυγα έκανε 4%, 7%, 8%. Με απέλυσαν λοιπόν. Δεν έκαναν καν τον κόπο να μου δώσουν την αποζημίωση. Αυτά τα έχω με ντοκουμέντα. Αυτές είναι οι αλήθειες. Αντέχει η τηλεόραση να τις ακούσει;

«Πέθανε ο αδερφός μου και γύρισα για την πρεμιέρα»

Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν και ενώ πριν από μία εβδομάδα έχει πεθάνει ο αδελφός μου. Στον αδελφό μου, όταν πέθανε, έφυγα για την κηδεία και γύρισα πίσω, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες του. Και γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα.

«Δεν μπορείς να γίνεις Μενεγάκη»

Και η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί και την επόμενη κάνουμε 15%. Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω αυτό το πρόγραμμα που βγάζω να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά. Αυτή είναι η αλήθεια».

«Δυο εβδομάδες μετά τη κηδεία του αδερφού μου με έδιωξε»

Η Αννίτα Πάνια τη ρώτησε αν αναφέρεται στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε: «Καλά δεν το έκρυψα. Αν το είπε η Κωνσταντίνα ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα (σ.σ. Για να απολυθεί), δηλαδή ο Καλημέρης… Ξέρεις τι έχω όμως, εγώ; Αγάπη. Αυτό θα κρατήσεις από εμένα. Ακόμη και γι’ αυτό το πλάσμα που δυο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδελφού μου με έδιωξε, θα σου πω ότι έχω αγάπη. Να ξέρει πως εγώ την αγαπώ και ακόμη περιμένω ένα συγγνώμη».

«Μηδένιζε ανθρώπους, υπήρχε τρομοκρατία»

Από την πλευρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία εργαζόταν στον Alpha τότε ξέσπασε στον αέρα- απαντώντας στον Βαγγέλη Περρή- και συμφώνησε με τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη: «Επειδή την έχουμε ζήσει κι εγώ και ο Τάσος αυτή την εποχή στον Alpha πάρα πολύ καλά, θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε στους διαδρόμους, να κρύβονται στους διαδρόμους, μιλάω και για μένα. Εγώ δεν ήθελα καν να περνάω από το οπτικό της πεδίο μη τυχόν και στοχοποιηθώ για κάτι χωρίς λόγο.
Θυμάμαι ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνο στη διοίκηση και να λένε πάρτε μας σας παρακαλώ από αυτή την εκπομπή δεν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με αυτό το κορίτσι.

Να δεχτώ ότι αυτή τη στιγμή έχει καταλάβει το λάθος της. Τότε όμως υπήρχε μια τρομοκρατία. Μηδένιζε ανθρώπους, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη και άλλοι αρχισυντάκτες οι οποίοι είχαν μια πορεία 20-30 χρόνων στην τηλεόραση. Ότι αυτά συνέβαιναν τότε και ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν χάσει τις δουλειές τους και είχαν πάει σπίτι τους, είναι αλήθεια. Και να βγουν και κάποια στιγμή οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι και να τα πουν».