Επιβάτες λεωφορείου στην Κολομβία ακινητοποιούν ένοπλο κλέφτη: Αιμορραγία στο στομάχι ο άντρας που πάλεψε μαζί του (vid)

Newsroom
Επιβάτες λεωφορείου στην Κολομβία ακινητοποιούν ένοπλο κλέφτη: Αιμορραγία στο στομάχι ο άντρας που πάλεψε μαζί του (vid)
Δύο γυναίκες και ένας άντρας κατάφεραν και τον ακινητοποίησαν όταν πήγε ξανά στον οδηγό να τον απειλήσει να ανοίξει την πόρτα.

Όλοι γνωρίζουμε πλέον τι συμβαίνει με την εγκληματικότητα στην Κολομβία. Ακόμα και μέσα στο λεωφορείο είναι πιθανό να βρεθεί κάποιον ένοπλος. Συνέβη στην πόλη Barranquilla το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 30 Οκτωβρίου.

Ένοπλος άντρας με μάσκα για τον κορονοϊό που κάθεται στην πρώτη σειρά, βγάζει το όπλο και πηγαίνει και το κολλάει στον οδηγό. Του πήρε το κινητό και χρήματα και στη συνέχεια πήγε πίσω που καθόντουσαν λίγοι επιβάτες. Τρεις για την ακρίβεια: Δύο γυναίκες και ένας άντρας!

2

Φαίνεται να παίρνει δύο σακούλες από τους επιβάτες και στη συνέχεια πάει να κατέβει από την πίσω πόρτα. Ο οδηγός όμως δεν την ανοίγει και ο ένοπλος κινείται προς αυτόν για να τον ακινητοποιήσει. Προσέξτε πως η μπροστινή πόρτα έχει τουρνικέ.

Όταν έχει πλάτη τους επιβάτες, ο άντρας επιβάτης τον γραπώνει και πέφτουν πάνω του και οι δύο γυναίκες, με αποτέλεσμα να δώσουν μάχη και να τον ακινητοποιήσουν. Ο άντρας μάλιστα που πάλεψε με τον ληστή, τραυματίστηκε στο στομάχι, ωστόσο κτυπούσε συνεχώς τον ληστή στο κεφάλι, όσο τον κρατούσαν ακινητοποιημένο.

Ο οδηγός βγήκε από την πόρτα του και φώναξε την αστυνομία, με δύο άντρες να μπαίνουν μέσα και να συλλαμβάνουν τον ένοπλο.