Απίθανος σκύλος με τρία πόδια περπατάει σαν άνθρωπος και αποθεώνεται (vid)

Newsroom
Απίθανος σκύλος με τρία πόδια περπατάει σαν άνθρωπος και αποθεώνεται (vid)
Ο Dexter είχε χάσει το ένα του πόδι σε κτύπημα από φορτηγό και χρειάστηκε 5 επεμβάσεις και πλέον έχει μάθει να περπατάει στα δύο πίσω του πόδια.

Όλοι αισθάνονται ότι το κατοικίδιό τους είναι ιδιαίτερο, αλλά αυτός ο διάσημος πλέον σκύλος του TikTok είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Ο Dexter, είναι 6 ετών και έχει χάσει το ένα του πόδι το 2016, ύστερα από κτύπημα το 2016 από φορτηγό. Βρήκε όμως τον τρόπο να περπατάει… σαν άνθρωπος. Σηκώνεται όρθιος και περπατάει με τα δύο πίσω του πόδια.

Ο Dexter είχε μια αργή ανάρρωση ύστερα από πέντε χειρουργικές επεμβάσεις μέσα σε ένα χρόνο. Όσο ανάρρωνε, άρχισε σταδιακά να μετατοπίζει το βάρος του στα πίσω του πόδια και έτσι έμαθε να περπατάει με αυτά σαν άνθρωπος.

Μιλώντας στο «Team Dogs», ο ιδιοκτήτης του είπε ότι όταν συνέβη για πρώτη φορά το ατύχημα και δεν ήταν καν σίγουροι αν θα επιζούσε από το ταξίδι των 45 λεπτών στον κτηνίατρο: «Ο Dexter είναι ένας πολύ διασκεδαστικός, οικογενειακός σκύλος. Είναι πολύ αστείος, χαρούμενος και θετικός. Αγαπά τους ανθρώπους και θα πει ένα «γεια» σε όλους».

Στη συνέχεια είπε: «Όσοι τον βλέπουν για πρώτη φορά σοκάρονται κάπως. Μόλις καταλάβουν όμως είναι πολύ χαρούμενοι.

Ένας λογαριασμός TikTok που ονομάζεται We Rate Dogs με πάνω από μισό εκατομμύριο ακόλουθους έγραψε: «Dexter είσαι καταπληκτικός. Αυτό είναι όλο».

@dexterdogouray A dog that can walk on two legs? Yes, this really happened! #dexterdogouray #funnydogsvideo #dogmomlife ♬ WFM - Realestk