Η σοκαριστική στιγμή που πατέρας χτυπάει με το τζιπ το παιδί του (vid)

Newsroom
Η σοκαριστική στιγμή που πατέρας χτυπάει με το τζιπ το παιδί του (vid)
Η ίδια οικογένεια δημοσιοποίησε το βίντεο για να προσέχουν οι άλλες οικογένειες που έχουν παιδιά και κατοικίδια.

Από του… πατέρα του τα δόντια, γλίτωσε ένα παιδί νήπιο, που κτυπήθηκε από το τζιπ, ωστόσο ευτυχώς για όλους αποσόβησε τα χειρότερα. Ο 35χρονος Silvio Araujo, από την Arapiraca της Βραζιλίας, έβγαινε με όπισθεν με το λευκό τζιπ του από το γκαράζ του σπιτιού του, όταν ο μικρός γιος του, Arthur, βγήκε τρέχοντας μπροστά του.

Το παιδί μπήκε μπροστά από το όχημα του πατέρα του, το οποίο είναι πιο ψηλό από ένα κανονικό ΙΧ και δεν τον είδε. Προχώρησε, μην ακούγοντας τα κορναρίσματα ενός διερχόμενου αυτοκινήτου να προσέξει και κτύπησε το παιδί του, ρίχνοντάς το κάτω.

Ευτυχώς ακαριαία φρέναρε και δεν συνέχισε την πορεία του, ενώ η μητέρα του παιδιού βγήκε τρέχοντας έξω παίρνοντάς το στην αγκαλιά της.

Ο ανακουφισμένος πατέρας εξήγησε ότι δεν είχε προσέξει τον γιο του εκείνη τη στιγμή λόγω του ύψους του αυτοκινήτου του. Ως εκ θαύματος, το παιδί υπέστη μόνο μια γρατσουνιά στο γόνατο και δεν χρειάστηκε ιατρική φροντίδα.

Ο πατέρας του είπε: «Ευχαριστώ τον Θεό και τους ανθρώπους που κόρναραν. Είναι οι αληθινοί ήρωες, άγγελοι μεταμφιεσμένοι σε άνδρες».

Η οικογένεια μοιράστηκε το βίντεο ως προειδοποίηση στους άλλους γονείς, να είναι προσεκτικοί και έγινε viral μέσα σε λίγες μέρες: «Ήταν μια προειδοποίηση για τους άλλους ανθρώπους που έχουν παιδιά στο σπίτι και κατοικίδια. Να προσέχετε όσο το δυνατόν περισσότερο».