Κακοποιός στην Ινδία βασανίζει σκύλο και αγελάδα του επιτίθεται και τον ποδοπατάει (vid)

Newsroom
Κακοποιός στην Ινδία βασανίζει σκύλο και αγελάδα του επιτίθεται και τον ποδοπατάει (vid)
Όταν ο άνθρωπος δεν κάνει τίποτα, ένα άλλο ζώο κατάφερε να σώσει το σκυλάκι από τα χέρια του βασανιστή που αυτοαποκαλείται και «άνθρωπος».

Να το πούμε «κάρμα»; Να το πούμε «εκδίκηση»; Όπως και να το χαρακτηρίσουμε, η ουσία είναι μία: Ο άνθρωπος βασανίζει, ενώ το ζώο (αυτό που πολλές φορές το λέμε και για βρισιά), αισθάνεται τον πόνο ακόμα και του άλλου ζώου και κάνει κάτι. Αντιδρά, σώζει… Ότι δεν κάνει ο άνθρωπος, που βγάζει ένα κινητό και αποχαυνωμένος τραβάει βίντεο. Δείτε (και αισθανθείτε) λίγο τι έγινε στην Ινδία. Δεν φημίζονται για την συμπεριφορά τους στους σκύλους. Αυτός που στέκεται σε δύο πόδια και αυτοαποκαλείται «άνθρωπος», έχει πιάσει ένα σκυλάκι από τα αυτιά και το βασανίζει. Το άμοιρο ζωάκι προσπαθεί να αντιδράσει αλλά κανείς δεν κάνει κάτι.

Μόνο μια αγελάδα… Ναι, ένα άλλο ζώο. Πηγαίνει κατά πάνω του και τον ποδοπατά, με αποτέλεσμα να σώσει το σκυλάκι.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο Twitter από την Ινδική δασική υπηρεσία Susanta Nanda, η οποία απλά έγραψε: «Κάρμα».

Πριν προλάβει ο άντρας να αντιδράσει, η αγελάδα αρχίζει επιτίθεται στον άνδρα και τον ποδοπατά.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατακεραύνωσαν τον κακοποιητή, αλλά και αυτόν που τραβούσε το βίντεο χωρίς να προσπαθήσει να βοηθήσει το κουτάβι.

Ένας έγραψε: «Μου αρέσει αυτή η έκδοση. Στιγμιαίο κάρμα. Γρήγορα. Αμοιβαία. Επώδυνα», ενώ κάποιος άλλος ανέφερε: «Αυτή η αγελάδα είναι καλύτερη από αυτόν που τραβάει βίντεο».

Ένας τρίτος είπε το πιο σωστό: «Ένα ζώο κατάλαβε τον πόνο ενός άλλου ζώου... Όταν οι άνθρωποι που στέκονται τριγύρω δεν κάνουν τίποτα».