Βρέθηκε ο Ξιαρχό και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο

Newsroom
Βρέθηκε ο Ξιαρχό και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο
Οι αρχές τον εντόπισαν τον Τάσο Ξιαρχό και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο!

Τέλος στο όποιο θρίλερ, μπήκε στην υπόθεση του Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας παίρνοντας- όπως είπε- 50 χάπια, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει για μια ώρα. Οι αρχές τον εντόπισαν και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο!

Λίγη ώρα πριν, και ενώ οι αρχές και οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν, ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος ο ίδιος προκάλεσε οργή με το κατάπτυστο βίντεο που ανέβασε (το οποίο είναι και μηνύσιμο) χλευάζοντας και κοροϊδεύοντας μια κοπέλα, με τη φίλη του Αριάδνη Σκόκου, είχε δώσει σημεία ζωή, με ένα βίντεο στο TikTok το οποίο και «κατέβασε». Στο βίντεο βέβαια έβαλλε κατά όσων τον σχολίασαν αρνητικά στις πρωινές εκπομπές, του Κοκλώνη και κατέληξε «ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

«Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είμαι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη.

Oταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «Εύχομαι να πεθάνεις» τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Οταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω.

Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για να τον λυπηθούν. Ε τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Οσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και την στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές.

Για τέλος θα ζητήσω από τα πρωινά που έβγαιναν με ριγέ μπλούζες και χαμογελούσαν και αυτούς που έβαλαν το ριγέ σήμερα, φωτογραφίζοντάς το, να αναλογιστούν πως είναι να χλευάζεις και να δημιουργείς μίσος και φόβο, αντί να μιλήσουν και να πουν τι θα κάνουμε.

Ο κ. Κοκλώνης σήμερα με έκραξε όπως και πολλοί διάσημοι. Χάρηκαν με το λάθος μου. Να είστε καλά φίλοι μου.

Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια» ανέφερε στο μήνυμά του.

Από νωρίς είχαν κινητοποιηθεί οι αρχές καθώς η αστυνομία του έκανε σήμα να σταματήσει αλλά αυτός δεν υπάκουσε και ακολούθησε καταδίωξη. Παράτησε το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε, με τις αρχές αλλά και την οικογένειά του να τον αναζητούν επί ώρες.