Σοκαρισμένος πατέρας με τον 8χρονο γιο του: «Για όνομα του Θεού, πήρες 45 ευρώ πίτσες;» (vid)

Newsroom
Σοκαρισμένος πατέρας με τον 8χρονο γιο του: «Για όνομα του Θεού, πήρες 45 ευρώ πίτσες;» (vid)
Ο πατέρας είπε στον ντελιβερά «θα τις πάρουμε» αλλά ο τελευταίος έσκασε στα γέλια γιατί ήταν ήδη πληρωμένες.

Με τα ipad και τα tablet, στα οποία οι γονείς έχουν περασμένους κωδικούς, δεν θέλει και πολύ να γίνει η ζημιά. Αυτό έπαθε ένας πατέρας, ο οποίος κατάλαβε κάπως αργά τι έκανε ο γιος του. Για την ακρίβεια, το κατάλαβε μόλις κτύπησε το κουδούνι στην πόρτα του σπιτιού του.

Ο Άντρε Ντιούρνο, είδε στην κάμερα του σπιτιού του έναν ντελιβερά να κουβαλά ένα πακέτο με πίτσες. Μόνο που αυτός ή η σύζυγός του δεν είχαν παραγγείλει κάτι.

Ποιος ήταν ο ένοχος; Ο 8χρονος γιος του Τάιο, ο οποίος είχε κάνει μάλιστα έναν λογαριασμό που δυο ενήλικες μαζί δεν τον φτάνουν.

«Ποιος τα παρήγγειλε αυτά;» ρώτησε αρχικά ο πατέρας και στη συνέχεια ακούστηκε να λέει: «Για όνομα του Θεού Τάιο; Παρήγγειλες 45 ευρώ πίτσες; Παλιό σκ….ο».

Ακούγοντας όλη αυτή τη στιχομυθία ο ντελιβεράς «έσκασε» πραγματικά στα γέλια, καθώς ίσως να μην ήταν η πρώτη φορά που γίνονταν «μάρτυρας» μιας ανάλογης κατάστασης.

Στη συνέχεια ο πατέρας είπε στον ντελιβερά: «Εντάξει φίλε, θα τις πάρουμε», μόνο που δεν ήξερε ότι δεν είχε άλλη επιλογή… «Είναι ήδη πληρωμένες» του απάντησε γελώντας ο ντελιβεράς.

Ο πατέρας ρώτησε τον Τάιο: «Τις πλήρωσες από το ipad;» με τον μικρό να λέει «όχι, όχι» και τον ντελιβερά να σκάει από τα γέλια καθώς οι πίτσες ήταν ήδη πληρωμένες.