Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε ότι έχει κλέψει αμάξι: «Θέλαμε να πάμε Πάτρα για δύο κοπέλες» (vid)

Newsroom
Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε ότι έχει κλέψει αμάξι: «Θέλαμε να πάμε Πάτρα για δύο κοπέλες» (vid)
Αποκαλυπτικός Μπάμπης Στόκας, μίλησε για τη διάλυση των «Πυξ Λαξ» και τη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά.

Δεύτερο επεισόδιο απόψε το βράδυ για την Αννίτα Πάνια και την εκπομπή της «Ανοιχτά» και στα «προσεχώς» παρουσιάστηκαν κάποια αποσπάσματα από τη συνέντευξή της στον Μπάμπη Στόκα, των «Πυξ Λαξ»!

Ο γνωστός τραγουδοποιός, όπως είδαμε στο απόσπασμα μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της και δεν μάσησε τα λόγια του.

Είπε λοιπόν: «Ήταν μια περίεργη εποχή τότε. Είχαμε κλέψει ένα αυτοκίνητο για να πάμε στην Πάτρα, που είχαμε βρει δύο γκόμενες. Δεν ήταν εύκολο να κλέψεις... Εγώ το είχα κλέψει» ενώ μίλησε και για το πολύ άσχημο περιστατικό στη Χίο.

«Αυτό που είπα ήταν πολύ άσχημο… Κακώς με πήραν και με ανέβασαν πάνω στη σκηνή, δεν έπρεπε να το κάνουν. Ανέβηκα στη σκηνή και έβρισα όλον τον κόσμο χυδαία.

Ο κόσμος έφυγε. Μου είπε ο ψηλός (Πλιάτσικας) “τι κάνεις;”. Ούτε που θυμάμαι τι του είπα. Αυτά που είπα και σε αυτόν δεν λέγονται. Όταν ήρθα στα ίσια μου ήταν αργά. Στη Χίο κάναμε να παίξουμε 15 χρόνια. Είχα πάει με τον Σταρόβα και ο κόσμος το θυμόταν».

Μιλώντας για την περίοδο μετά τη διάλυση των «Πυξ Λαξ», είπε: «Μετά τη διάλυση των «Πυξ Λαξ» βρέθηκα ολομόναχος. Η δισκογραφική δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για μένα. Θα είχαν τους λόγους τους. Από εκεί που έπαιζα σε συναυλίες με 50.000 άτομα, έπαιζα λυσσαλέα για 4.5 -55 ώρες σε μαγαζιά με 80 και 100 άτομα. Μου έκανε καλό αυτό. Μου αρέσει πιο πολύ με τους λίγους γιατί μπορεί να ακούσεις τι λένε».

Ερωτηθείς για «φρικιαστικές» συνεργασίες, ανέφερε μία. Αυτή με τον Σάκη Ρουβά: «Είμαστε διαφορετικός κόσμος. Όλοι μου έλεγαν θα δουλέψει το σχήμα, αλλά εγώ δεν το πίστευα. Με πείραξε που όταν είπαμε να χαλάσουμε το σχήμα, ο Σάκης ήταν απών. Δεν ήταν εκεί.