Περίπου έξι χρόνια θα κάτσει στη φυλακή η Έφη Κακαράντζουλα με το βιτριόλι

Newsroom
Περίπου έξι χρόνια θα κάτσει στη φυλακή η Έφη Κακαράντζουλα με το βιτριόλι
Η Έφη Κακαράντζουλα, μπορεί σε έξι χρόνια να είναι έξω και η Ιωάννα για δέκα χρόνια τουλάχιστον θα υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Μπορεί το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να επέβαλε στην Έφη Κακαράντζουλα, την ανώτατη ποινή για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που είναι 15 χρόνια και ακόμα 6 μήνες για το πλημμέλημα της απείθειας, μην αναγνωρίζοντας κανένα ελαφρυντικό, για τη δολοφονική επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, ωστόσο στην πράξη, θα εκτίσει περίπου τα μισά χρόνια μέσα η 37χρονη.

Φυσικά, μένει να περιμένουμε το Εφετείο για να δούμε αν θα πέσει η ποινή, ωστόσο με τα υπάρχοντα δεδομένα, η Κακαράντζουλα, η οποία δεν δείχνει καμία μεταμέλεια, φυσικά και δεν θα κάτσει άλλα 14 χρόνια μέσα στη φυλακή.

Θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής της, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπου 6 χρόνια θα είναι ελεύθερη, αφού είναι ήδη προφυλακισμένη εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο. Συν του ότι, θα προκύψουν τα γνωστά «μεροκάματα», όπως είναι τώρα στον τομέα της καθαριότητας και τον ιματισμό (σ.σ. έχει καταγγελθεί ότι έκλεψε ένα σορτσάκι και πέρασε πειθαρχικό), που παίζουν ρόλο στη μείωση της ποινής, η καλή διαγωγή μέσα στη φυλακή κτλ.

2

Η ουσία είναι ότι η Έφη Κακαράντζουλα, η οποία μέσα στη φυλακή πάει στο κομμωτήριο, μπορεί σε έξι χρόνια να είναι έξω και η Ιωάννα για δέκα χρόνια τουλάχιστον θα υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Δικαιοσύνη δεν το λες…