Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Είμαι ικανοποιημένη από την απόφαση, θα επικεντρωθώ στην υγεία μου» (vid)

Newsroom
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Είμαι ικανοποιημένη από την απόφαση, θα επικεντρωθώ στην υγεία μου» (vid)
«Ελπίζω οι γυναίκες και όλα τα θύματα βίας να βρουν στο πρόσωπο μου την ελπίδα ώστε να μη φοβούνται και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Πιαλιοσπύρου.

Ικανοποιημένη από την απόφαση του Ορκωτού Δικαστηρίου για την καταδίκη της Έφης Κακαράντζουλα που έριξε το θανατηφόρο βιτριόλι, εξέφρασε έξω από το δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία ευχαρίστησε όσους στάθηκαν κοντά της και τη βοήθησαν και τη βοηθούν στον «Γολγοθά» που θα συνεχίσει να ανεβαίνει, τονίζοντας παράλληλα, πως και αυτή θα είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα που έχει πέσει θύμα κακοποίησης.

Αναλυτικά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέφερε:

«Θέλω να πω ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου και έτσι τώρα βρίσκω τη δύναμη να επικεντρωθώ μόνο στην αποκατάσταση της υγείας μου και να επικεντρωθώ στον αγώνα μου.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια κάποιους ανθρώπους είναι μαζί μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μαζί μου, γιατί η απόφαση η σημερινή είναι ομαδική δουλειά, ευχαριστώ πολύ την ελληνική δικαιοσύνη, τον κ. Λύτρα και τον κ. Αλεξανδρή. Την ελληνική αστυνομία που εξιχνίασε την υπόθεση και οδήγησε την ένοχο ενώπιον της δικαιοσύνης, ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ πολύ την κ. Καλοφώνου την γιατρό μου, την κ. Μπάχα, τον κ. Κιμιονή, τους οφθαλμιάτρους που έδωσαν αγώνα για να σώσουν το μάτι μου (βουρκώνει), τον επίκουρο καθηγητή ψυχιατρικής κ. Κωνσταντίνο Κοντοάγγελο, που είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και με στηρίζει.

Εννοείται ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, τους φίλους μου και ιδιαίτερα όλο τον κόσμο, γιατί ήταν σημαντικός σύμμαχος για μένα και μου έδωσε κουράγιο και δύναμη και την αναγνώριση της αδικίας και να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Ελπίζω οι γυναίκες και όλα τα θύματα βίας να βρουν στο πρόσωπο μου την ελπίδα ώστε να μη φοβούνται και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε οποιον χρειαστει για να τον βοηθήσω.