Μηχανικός έκανε βόλτα την κοπέλα του με την Porsche ενός πελάτη και τον απήγαγαν νομίζοντας πως είναι ο πλούσιος (vid)

Newsroom
Μηχανικός έκανε βόλτα την κοπέλα του με την Porsche ενός πελάτη και τον απήγαγαν νομίζοντας πως είναι ο πλούσιος (vid)
Σώθηκε, όταν τον πήγαν οι ένοπλοι ληστές σε ΑΤΜ και είδαν ότι δεν είχε λεφτά μέσα, οπότε πίστεψαν πως ήταν απλώς ο… απερίσκεπτος μηχανικός.

Ένας μηχανικός στη Βραζιλία είχε τη φαεινή ιδέα να κάνει βόλτα την κοπέλα του με την Porsche ενός πελάτη, που του είχε αφήσει για να την κοιτάξει, αλλά ένοπλοι ληστές, που τον πέρασαν για τον πλούσιο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, του την έκλεψαν και πήραν και αυτόν μαζί, αφήνοντας την κοπέλα.

Τη στιγμή κατέγραψε κάμερα του CCTV, που απεικονίζει δύο άνδρες οπλισμένους να πηγαίνουν στο πολυτελές τζιπ και να αναγκάζουν τον μηχανικό και τη φίλη του να βγουν από το αυτοκίνητο και να μπαίνουν στο τζιπ.

Πιστεύοντας πως είναι ο πλούσιος ιδιοκτήτης της Porshe, ο ένας από τους ενόπλους ανάγκασε τον μηχανικό να μπει στο πίσω μέρος του τζιπ και τον πήρε μαζί, με την κοπέλα του και έναν περαστικό που είδε το σκηνικό, να βρίσκονται σε απόγνωση.

Σύμφωνα με το SBT News, ένας ανώνυμος επιχειρηματίας από την πόλη Nova Iguacu στο Ρίο Ντε Τζανέιρο είχε αφήσει την Porsche του αξίας πάνω από 77.000 ευρώ στο συνεργείο για να επιδιορθώσει το ελαττωματικό στερεοφωνικό του.

Ο Φραντσίσκο, ο μηχανικός, αποφάσισε με θράσος και απερισκεψία, να πάρει το πολυτελές όχημα για μια βόλτα με την κοπέλα του.

Μετά την απαγωγή του, ο μηχανικός οδηγήθηκε σε ένα ATM, όπου αναγκάστηκε να βγάλει χρήματα, αλλά οι ληστές είδαν ότι δεν είχε και συνειδητοποίησαν πως έλεγε την αλήθεια. Ότι δεν ήταν ο πλούσιος ιδιοκτήτης της Porsche αλλά ο… μηχανικός.

Στη συνέχεια οι ληστές οδήγησαν μέχρι μια γειτονική πόλη όπου άφησαν και τον μηχανικό, αλλά το αυτοκίνητο.