Πέντε σημαντικοί λόγοι που θα σε κάνουν να «κολλήσεις» στην τηλεόραση (vid)

Newsroom
Πέντε σημαντικοί λόγοι που θα σε κάνουν να «κολλήσεις» στην τηλεόραση (vid)
Συναρπαστικό live περιεχόμενο. Χιλιάδες τίτλοι ταινιών και σειρών. Επικοί αγώνες και μοναδικές πρεμιέρες!

Ας το παραδεχτούμε. Υπάρχουν στιγμές στην καθημερινότητά μας που η τηλεόραση γίνεται η καλύτερή μας φίλη. Όταν γυρνάμε από τη δουλειά και θέλουμε να χαλαρώσουμε, παρακολουθώντας το αγαπημένο μας πρόγραμμα. Όταν τρώμε μαζί με την παρέα, βλέποντας και σχολιάζοντας αγώνες. Όταν καθόμαστε μαζί με τα παιδιά ή τα ανίψια μας, για να δούμε παιδικά και να γίνουμε κι εμείς ξανά... παιδιά. Όταν δεν έχουμε όρεξη να ετοιμαστούμε για να βγούμε το βράδυ και το να μείνουμε σπίτι, χουχουλιάζοντας στον καναπέ, με μια καλή ταινία, φαντάζει η πιο ιδανική επιλογή.

Κάποιες φορές, όμως, μπορεί να νιώσεις ότι οι επιλογές που υπάρχουν στην τηλεόραση είναι είτε λιγοστές, είτε δεν καλύπτουν τα γούστα σου. Και κάπου εδώ, έρχεται η ΕΟΝ, για να σε συντροφεύσει αυτές τις στιγμές που θέλεις να δεις μια καλή σειρά ή μια ταινία ή ακόμα και να απολαύσεις τον αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας, προσφέροντάς σου μια νέα τηλεοπτική εμπειρία με πλούσιο περιεχόμενο!

Πρόκειται για τη νέα πλατφόρμα της Nova, η οποία διαθέτει ευκολία στη χρήση και εξελιγμένες λειτουργίες, φέρνοντας νέα εποχή στην τηλεόραση. Το συναρπαστικό live περιεχόμενο της, οι περισσότεροι από 2.300 τίτλοι on demand, οι πάνω από 3.000 αγώνες και οι πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο, είναι σίγουρο πως θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο!

Κι εδώ, έχουμε πέντε καλούς λόγους, για τους οποίους θα «κολλήσεις» μαζί της:

1. Catch Up 7 ημερών για το live πρόγραμμα και παύση προβολής

Πόσες φορές έχεις χάσει το αγαπημένο σου πρόγραμμα κι έψαχνες πως να το γράψεις ή ευχόσουν να υπήρχε ένας τρόπος για να το βρεις και να το δεις από την αρχή; Με την ΕΟΝ, έχεις τη δυνατότητα να «γυρίσεις» πίσω το χρόνο - μέχρι και 7 ημέρες! - και να παρακολουθήσεις το αγαπημένο σου τηλεοπτικό πρόγραμμα. Μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή, να γυρίσεις προς τα πίσω ή να το διακόψεις οποιαδήποτε στιγμή και να συνεχίσεις την παρακολούθηση αργότερα. Έτσι, δεν θα χάνεις στιγμή από το αγαπημένο σου πρόγραμμα. Τέλειο;

2. Πλούσιο περιεχόμενο On demand

Βαριέσαι να ετοιμαστείς, να ντυθείς και να κάνεις χιλιόμετρα, για να πας σινεμά; Κανένα πρόβλημα! Πλέον, θα έχεις το... σινεμά στο σαλόνι του σπιτιού σου! Περισσότεροι από 2.300 τίτλοι ταινιών και σειρών είναι διαθέσιμοι, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Και το ακόμα καλύτερο; Μπορείς να δεις την ταινία/σειρά που έχεις επιλέξει σε οποιαδήποτε συσκευή (τηλεόραση, tablet, smartphone, PC/laptop) επιθυμείς!

3. Κανείς... παραπονεμένος στην οικογένεια

Φυσικά, δεν υπάρχεις μόνο εσύ στην οικογένειά σου και για να αποφύγεις την... γκρίνια, σου έχουμε ακόμα μία λύση. Κάθε μέλος της οικογένειας σου έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του προφίλ (σύνολο μέχρι 5). Στο προφίλ σου, μπορείς να αποθηκεύσεις τις δικές σου λίστες με αγαπημένα κανάλια και να λαμβάνεις προσωποποιημένες προτάσεις για θέαση περιεχομένου, βάσει των προηγούμενων αναζητήσεών σου. Έτσι, δεν θα παιδεύεσαι τόσο στις αναζητήσεις σου και η απόφαση σου στο ερώτημα «ποια ταινία να δω τώρα;» θα είναι πανεύκολη.

nova eon

4. Sports mode E-ΟΝ!

Για να είσαι στο Gazzetta και να διαβάζεις αυτό εδώ το άρθρο, φανταζόμαστε πως μια λατρεία για τον αθλητισμό την έχεις. Και γι' αυτό, η ΕΟΝ σου δίνει την δυνατότητα να έχεις πρόσβαση σε Live στατιστικά κατά την διάρκεια προβολής αγώνων άμεσα και εύκολα, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού στο EON remote control!

5. Η χαρά των παιδιών!

Φυσικά, μια ολοκληρωμένη τηλεοπτική πλατφόρμα φροντίζει να έχει το κατάλληλο περιεχόμενο και για τους μικρούς της φίλους. Χάρη στην ΕΟΝ Kids, τα παιδιά απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Μπορούν ακόμη να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ, με δυνατότητα γονικού ελέγχου για ασφαλή θέαση!

Μετά από όλους αυτούς τους λόγους που σου παραθέσαμε, είναι σίγουρο πως η EON θα γίνει η καλύτερη παρέα σου και θα είσαι πάντα... on, για να ψυχαγωγούνται όλοι στην οικογένεια και εσύ να μην χάσεις τίποτα ποτέ ξανά!