Τρομερό χαστούκι επί σκηνής από Ιρανό πολιτικό σε κυβερνήτη: «Δεν έπρεπε να εμβολιάσει τη γυναίκα μου άντρας» (vid)

Newsroom
Τρομερό χαστούκι επί σκηνής από Ιρανό πολιτικό σε κυβερνήτη: «Δεν έπρεπε να εμβολιάσει τη γυναίκα μου άντρας» (vid)
«Όταν βρισκόμουν στη Συρία με μαστίγωνε ο εχθρός 10 φορές την ημέρα. Τον θεωρώ ισάξιο με αυτούς, αλλά τον συγχωρώ», ήταν η απάντηση του Κυβερνήτη.

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο Ιράν και μάλιστα επί σκηνής, την ώρα που το «θύμα» ήταν στο βήμα και μιλούσε στο κοινό. Ένας Ιρανός πολιτικός λοιπόν, ανέβηκε στη σκηνή και πλησίασε τον νέο Κυβερνήτη Abedin Khorram που μιλούσε εκείνη την ώρα και απευθείας, χωρίς καμία κουβέντα, τον χαστούκισε στο πρόσωπο ενώ στη συνέχεια τον έσπρωξε. Ο πολιτικός φέρεται πως ήταν έξαλλος, γιατί η γυναίκα του έκανε το εμβόλιο Covid-19 από έναν άνδρα γιατρό.

2

Η ασφάλεια μπήκε αμέσως και ανέβηκε στη σκηνή και έσυρε τον δράστη από μια πλαϊνή πόρτα, γκρεμίζοντας μάλιστα και μια κουρτίνα

Ο Khorram επέστρεψε αργότερα στο βήμα και είχε το σθένος να κάνει χιούμορ για να ελαφρύνει την κατάσταση: «Δεν τον ξέρω φυσικά, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι, αν και δεν ήθελα να το πω, όταν βρισκόμουν στη Συρία με μαστίγωνε ο εχθρός 10 φορές την ημέρα και με χτυπούσαν. Με σημάδευαν με ένα γεμάτο όπλο στο κεφάλι μου. Τον θεωρώ ισάξιο με αυτούς τους εχθρούς, αλλά τον συγχωρώ». Ο Khorram αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε απαχθεί από Σύριους αντάρτες το 2013.

2

Ένας άλλος άνδρας στη σκηνή φώναξε «θάνατος στους υποκριτές», ένα συνηθισμένο μότο που χρησιμοποιείται κατά των εξόριστων ομάδων της αντιπολίτευσης και άλλων που αντιτίθενται στο κυβερνών καθεστώς, ενώ κάποιοι άλλοι φώναξαν ότι ο Khorram είναι ο «υπέρτατος ηγέτης κυβερνήτης».