Πατέρας αρνήθηκε να αγοράσει φαγητό στην κόρη του και αυτή του έκαψε το σπίτι

Newsroom
Πατέρας αρνήθηκε να αγοράσει φαγητό στην κόρη του και αυτή του έκαψε το σπίτι
Ο πατέρας της πήρε τα λόγια της 20χρονης ως θυμού, αλλά λίγο μετά του τηλεφώνησε και του είπε πως η «φωτιά είναι εκτός ελέγχου».

Ενώπιον του δικαστηρίου βρέθηκε μια 20χρονη γυναίκα, καθώς έκαψε το σπίτι του πατέρα της, επειδή εκείνος αρνήθηκε να της αγοράσει φαγητό! Η Farha Bushra, ζούσε με τον πατέρα της στο Willingham, Cambridgeshire. Μία μέρα τον κάλεσε στο τηλέφωνο, ενώ αυτός ήταν στη δουλειά, για να του παραπονεθεί πως δεν είχε αρκετό φαγητό στο σπίτι. Του ζήτησε να πάει στο Super Market για να ψωνίσει προμήθειες για το σπίτι, αλλά εκείνος της απάντησε πως θα έπρεπε να ξεκινήσει να αγοράζει το δικό της.

2

Όχι μόνο δεν τη βρήκε σύμφωνη η απάντησή του, αλλά του είπε πως θα βάλει φωτιά στο σπίτι. Κλείσανε την τηλεφωνική συνομιλία τους, με τον πατέρα να μην πιστεύει τα λόγια της, θεωρώντας ότι τα είπε πάνω στον θυμό της. Λίγα λεπτά μετά όμως, κτύπησε ξανά το τηλέφωνό του. Ήταν και πάλι η κόρη του η οποία του είπε «η φωτιά είναι εκτός ελέγχου».

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξεκίνησε στο υπνοδωμάτιο του πατέρα και επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα δωμάτια.

2

Η Bushra παραδέχτηκε πως άναψε τη φωτιά καίγοντας ένα χαρτομάντιλο μέσα σε ένα χαρτόκουτο. Παραδέχτηκε την πράξη της και αποδέχθηκε την κατηγορία εμπρησμού «Μόνο εκείνη ξέρει γιατί σκέφτηκε ότι το να βάλει φωτιά στην κρεβατοκάμαρα του πατέρα της ήταν μια καλή ιδέα ή μια αποδεκτή αντίδραση σε έναν καυγά για ψώνια φαγητού», ανέφερε ο αξιωματικός της αστυνομίας.

2

Η Bushra καταδικάστηκε σε κοινωνική εργασία 18 μηνών στο τοπικό δικαστήριο και διατάχθηκε να ολοκληρώσει σε 40 ημέρες την αποκατάσταση του σπιτιού. Επίσης της επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 λιρών.