Ντυμένος σαμουράι πυροβόλησε τους εργάτες στη Νέα Ερυθραία ο 40χρονος: Συλλογή από σπαθιά, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο

Newsroom
Ντυμένος σαμουράι πυροβόλησε τους εργάτες στη Νέα Ερυθραία ο 40χρονος: Συλλογή από σπαθιά, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο
Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ στο παρελθόν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο.

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα από το αποτρόπαιο έγκλημα στη Νέα Ερυθραία, όταν ένας 40χρονος πυροβόλησε δύο εργάτες του φυσικού αερίου, χωρίς τον παραμικρό λόγο. Ο δράστης, όχι μόνο φώναζε «μου έχουν κάνει μάγια» αφού τον συνέλαβαν αλλά και ότι «με έβαλε ο σατανάς», αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες, το έγκλημα διέπραξε φορώντας στολή σαμουράι.

Ο διαταραγμένος ψυχικά άντρας φορώντας τη συγκεκριμένη στολή πολεμικών τεχνών, πυροβόλησε τους δύο άντρες, επιφέροντας τον θάνατο του ενός και τον σοβαρό τραυματισμό του άλλου και μάλιστα ανέβηκε πάνω στο διαμέρισμά του και γέμισε ξανά το όπλο του.

Όταν κατέβηκε, ευτυχώς είχε προλάβει και είχε φτάσει η αστυνομία με αποτέλεσμα να αφήσει το όπλο στην πιλοτή και να ανέβει στην ταράτσα. Εκεί συνελήφθη και παραδόθηκε δίχως να προβάλει αντίσταση.

Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ στο παρελθόν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο. Μάλιστα στο σπίτι βρισκόταν και η μητέρα του, η οποία είναι κατάκοιτη.