Δολοφονήθηκε ο 19χρονος ράπερ Einar, έναν χρόνο μετά την απαγωγή του από την συμμορία αντίπαλου του (vid)

Newsroom
Δολοφονήθηκε ο 19χρονος ράπερ Einar, έναν χρόνο μετά την απαγωγή του από την συμμορία αντίπαλου του (vid)
Ο Nils Kurt Erik Einar Grönberg, όπως ήταν το πραγματικό και πλήρες όνομά του πυροβολήθηκε στο κεφάλι και το στήθος στο λιμάνι του Χάμαρμπι.

Δολοφονημένος σε δρόμο της Στοκχόλμης βρέθηκε, ο νεαρός Σουηδός ράπερ Einar, ίσως ο κορυφαίος του είδους του στη χώρα! Ο Nils Kurt Erik Einar Grönberg, όπως ήταν το πραγματικό και πλήρες όνομά του πυροβολήθηκε στο κεφάλι και το στήθος στο λιμάνι του Χάμαρμπι.

2

Οι πρώτες βοήθειες που κλήθηκαν στο μέρος από την αστυνομία, δεν κατάφεραν να τον σώσουν και ο Einar άφησε την τελευταία του πνοή.
Πολλά από τα κομμάτια του Einar είχαν αναφορά σε μία ζωή γεμάτη έγκλημα, ναρκωτικά και όπλα.

Ο Einar είχε ανοίξει δημόσια βεντέτα με τον Yasin, το αντίπαλο δέος στη ραπ μουσική σκηνή της Σουηδίας, ο οποίος τον Ιούλιο είχε φυλακιστεί για 10 μήνες για την ανάμειξή του στην απαγωγή του Einar. Για καιρό ζούσε υπό απειλές στο πρόσωπό του και μάλιστα είχε προστασία.

2

Τον περασμένη όμως Απρίλιο τον είχαν απαγάγει η συμμορία του αντίπαλου δέους, του Yasin, μαζί με συνεργάτες του και τον είχαν βιάσει. Είχαν βγάλει μάλιστα στα social media και φωτογραφίες του.

2

O Einar ήταν πολύ δημοφιλής ράπερ στη Σουηδία έχοντας πρωτιές στα charts. Οι δύο από τους τέσσερις δίσκους του ήταν Νο.1 στα charts της χώρας του. Οι άλλοι δύο είχαν φτάσει στο Νο.2. Είχε πάνω από 1 εκατομμύριο θαυμαστές στο Spotify και είχε κερδίσει βραβείο Grammy. Η μητέρα του Lena Nilsson είναι ηθοποιός στη Σουηδία.