Οδηγούσε 9 ώρες για να δει το αγόρι της και να ανακαλύψει ότι την απατούσε!

Newsroom
Οδηγούσε 9 ώρες για να δει το αγόρι της και να ανακαλύψει ότι την απατούσε!
Ο τύπος όχι απλά το παραδέχτηκε, αλλά της είπε ότι η νέα της φίλη είναι τριών μηνών έγκυος.

Ίσως κάποιοι να διαβάσετε μια ιστορία παρόμοια με τη δική σας, οπότε σκεφτείτε πως μπορεί να συμβεί στον καθένα και στην καθεμία. Τι έγινε λοιπόν; Μια γυναίκα επισκέφτηκε τον σύντροφό της, από την Ατλάντα στη Φλόριντα (αρκετά μεγάλη απόσταση) και αυτό που κατάλαβε ήταν ότι την απατούσε.

Όπως ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά στο TikTok: «Έκανα τέτοιο ταξίδι, ήξερε πως θα τον επισκεφτώ και ξέχασε να καθαρίσει τα αποδεικτικά στοιχεία».

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο Tinder (εφαρμογή γνωριμιών) και εκείνη τον επισκεπτόταν κάθε μήνα όπου έμενε μαζί του για δυο εβδομάδες.

Πήγε λοιπόν, όταν τον επισκέφτηκε, να κάνει ένα μπάνιο και βγαίνοντας έψαχνε μπατονέτες. Άνοιξε τα συρτάρια και ανακάλυψε αρχικά μια ροζ οδοντόβουρτσα.

Αδιαμφισβήτητο στοιχείο.

Στη συνέχεια άνοιξε το συρτάρι και είδε ένα σωρό γυναικεία προϊόντα, καλλυντικά, κρέμες κτλ.

Καμία αμφιβολία…

@yummyyamsssss #cheater #fyp #fy #fypシ #foryou #foryoupage #aintshit #ohno #ohnonononoo #ohnono ♬ Oh No - Kreepa

Η γυναίκα πήρε τα καλλυντικά για να τα δείξει στον φίλο της, ο οποίος της είπε ότι όλα αυτά τα προϊόντα ήταν στο σπίτι την τελευταία φορά που τον επισκέφτηκε και ότι ήταν δικά του. Όταν η κοπέλα του, το αμφισβήτησε αυτό, στη συνέχεια άλλαξε την ιστορία του και είπε ότι είναι πράγματα του φίλου του.

Στη συνέχεια, η γυναίκα, η οποία ετοίμασε τα πράγματά της για να φύγει, αλλά αυτός επέμενε να μείνει καθώς ήταν 1 η ώρα το βράδυ, εξηγεί σε ένα άλλο βίντεο στοι ΤικΤοκ, πως σε ένα λευκό χαλί παρατήρησε τις τρίχες από τα μαλλιά. Είναι μαύρες, αλλά όχι σγουρές.

Αφού λογόφεραν αρκετά, στο τέλος ο φίλος της όχι απλά παραδέχτηκε πως είναι άλλα, αλλά έριξε και τη «βόμβα»: Η νέα του φίλη ήταν τριών μηνών έγκυος.

«Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν σοκαρισμένη οπότε σηκώθηκα και έφυγα».