«Επίθεση» Λιάνη σε Γ. Παπανδρέου: «Διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ»

Newsroom
«Επίθεση» Λιάνη σε Γ. Παπανδρέου: «Διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ»
Η Δήμητρα Λιάνη τονίζει ότι «έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο ο Γιώργος Παπανδρέου: «Να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία».

Σκληρή και επιθετική ανάρτηση για την πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να αναλάβει το πλαίσιο των εσωκομματικών διεργασιών στο Κίνημα Αλλαγής, έκανε μέσα από το προφίλ της στο Facebook, η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη κατηγορεί το γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και συζύγου της, Ανδρέα Παπανδρέου, ότι «διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ» ενώ τονίζει ότι «έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: «Να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της κ. Λιάνη – Παπανδρέου:

«40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: «να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία»!

Δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι απαρνήθηκε ολοκληρωτικά την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό Ναι στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, ότι προώθησε το υποτακτικό Ναι στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό Ναι στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό Ναι στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση! Ε Όχι! Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες

Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους