Τέρης Χρυσός: «Δεν παντρεύτηκα ποτέ διότι ήμουν μαμάκιας» (vid)

Newsroom
Τέρης Χρυσός: «Δεν παντρεύτηκα ποτέ διότι ήμουν μαμάκιας» (vid)
Ο Τέρης Χρυσός μίλησε για την καριέρα του και αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε οικογένεια.

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο τραγουδιστής, Τέρης Χρυσός στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του MEGA. Η αγάπη του για την μεγάλη επιτυχία «Τάκα τάκα» είναι μεγάλη και θα ήθελε όταν φύγει από τη ζωή ο κόσμος να συνεχίσει να τραγουδά και να μνημονεύει τα τραγούδια του. Όταν ρωτήθηκε αν του έκανε ζημιά, γιατί κάποιοι το θεωρούσαν αστείο τραγούδι, απάντησε: «Όχι ζημιά. Από το Τάκα τάκα έχω φάει ψωμί. Αστείο καθόλου».

Είπε ότι δεν τον έχει πιάσει άγχος με την ηλικία του. «Είμαι πάντα ταυτισμένος με την ηλικία μου και έτοιμος για το φευγιό μου», σημείωσε. «Εγώ θα λείπω. Θα είμαι σε άλλο πλανήτη προφανώς και ο κόσμος θα ακούει τα τραγούδια αυτά και θα λέει ‘βρε αυτόν τον τραγουδιστή τον ήξερα’», συμπλήρωσε.

Ο Τέρης Χρυσός μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από 1,5 χρόνο, όταν υπέστη έμφραγμα. «Βρήκαν ότι τρεις αρτηρίες ήταν βουλωμένες. Έκανα εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, που κράτησε δέκα ώρες», ανέφερε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ ήταν η μητέρα του καθώς δεν έδινε την «έγκριση» για τις σχέσεις τις οποίες είχε. «Ήμουν παιδί της μαμάς, μαμάκιας. Η μια της ξίνιζε και η άλλη της βρώμαγε. Τρεις φορές, μια εκ των οποίων στην Αμερική επρόκειτο να παντρευτώ, αλλά η μάνα μου ήταν πάντα αντίθετη».

Ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να τον αποκαλούν «ελαφρύ τραγουδιστή» καθώς έχει τραγουδήσει σε 5 γλώσσες και έχει αναδείξει και άλλους μεγάλους τραγουδιστές όπως ο Γιάννης Πουλόπουλος.