Happy Halloween Sale για να αναβαθμίσεις δωρεάν τα Windows 11!

Newsroom
Happy Halloween Sale για να αναβαθμίσεις δωρεάν τα Windows 11!
Έκπτωση έως και 60% στην ποικιλία κλειδιών άδειας χρήσης λογισμικού που προσφέρονται, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων νεότερων προϊόντων, όπως τα Windows 11, Office 2021.

Τα Windows 11 είναι στον «αέρα» εδώ και μερικές ημέρες. Εσύ, βίωσες το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα;

Αν όχι, κι αν δεν θα διαθέτεις τα Windows 10, για να κάνεις την αναβάθμιση, τότε σου έχουμε τη λύση! Τα Windows 10 είναι φθηνότερα από ποτέ και μπορείς να βρεις το πακέτο που σου ταιριάζει και να το λάβεις απευθείας σε χαμηλή τιμή στο Godeal24!

Με την έλευση του Halloween, το GoDeal24.com φέρνει έναν εκπληκτικό περιορισμένο χρόνο Happy Halloween Sale! Κατά τη διάρκεια της πώλησης, μπορείς να λάβεις έκπτωση έως και 60% στη ποικιλία κλειδιών άδειας χρήσης λογισμικού που προσφέρονται, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων νεότερων προϊόντων, όπως τα Windows 11, Office 2021.

Με απλά λόγια, δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από αυτό το Halloween για αναβάθμιση στο πιο πρόσφατο λογισμικό. Κάνε το επόμενο βήμα σήμερα και εξοικονόμησε χρήματα, αγοράζοντας το κατά τη διάρκεια του GoDeal24 Happy Halloween Sale.

Godeal24

Αποκτήστε τα Windows 10 με 7,31 € ή Τελευταίο Windows 11 KEY λιγότερο από 19 € ή τώρα.

Super Sale προσφορές - windows 10 keys με τον κωδικό: SOLE45

Οι σημαντικότερες προσφορές του καταστήματος πάντως αυτή την περίοδο, αφορούν Windows 10 προϊόντα, με χρήση του αντίστοιχου κουπονιού.

Έκπτωση 60% σε λοιπά Microsoft apps, με το κουπόνι: SOLE60

Επιπλέον προσφορές σε ΝΕΑ προϊόντα

Ψάχνετε προγράμματα για την ασφάλεια και προστασία του υπολογιστή σας; Θέλετε να σετάρετε το νέο σας Macbook με τα πιο αξιόπιστα λογισμικά; Ρίξτε μια ματιά στις συνδρομές για τα ακόλουθα προγράμματα:

Οι προσφορές του GoDeal24.com θα ισχύουν έως το τέλος του μήνα έτσι αν ενδιαφέρεστε θα πρέπει να βιαστείτε, μιας και ο χρόνος παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα με Windows 10 keys, επικοινωνήστε με το κατάστημα μέσω mail: [email protected]