Τα «περαστικά» των πολιτικών αρχηγών στη Φώφη Γεννηματά

Newsroom
Τα «περαστικά» των πολιτικών αρχηγών στη Φώφη Γεννηματά
Οι ευχές των πολιτικών αρχηγών στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. 

Όλος ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας στέκεται στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά, στη νέα δοκιμασία με την υγεία της. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ νοσηλεύεται εκτάκτως από το βράδυ της Δευτέρας (11/10) στον «Ευαγγελισμό», με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι «η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση του ανέφερε: «Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε: «Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: "Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει».

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχηθώ από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη. Με εκτίμηση, Δημήτρης Κουτσούμπας».

Στη δήλωσή του ο Γ. Βαρουφάκης τονίζει: «Απ' όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στην Φώφη Γεννηματά. Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε: «Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχές μου στην κυρία Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση. Σε αυτή την μάχη, είμαστε όλοι στο πλευρό της».