Μπούρας για Φιλιππίδη: «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τη Δροσάκη, σηκωθήκαμε και φύγαμε» (vid)

Newsroom
Μπούρας για Φιλιππίδη: «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τη Δροσάκη, σηκωθήκαμε και φύγαμε» (vid)
Ο Άγγελος Μπούρας που ήταν βοηθός σκηνοθέτη του Πέτρου Φιλιππίδη προέβη σε αποκαλύψεις.

Για την κακοποιητική συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε στον Alpha και τη Super Κατερίνα, ο Άγγελος Μπούρας, ο οποίος μάλιστα είπε πως ήταν μπροστά στο σκηνικό που έγινε στο θέατρο με τη Λένα Δροσάκη, με αποτέλεσμα να σηκωθούν και να φύγουν όλοι. Τόνισε δε πως θα καταθέσει τα πάντα στον Εισαγγελέα αν κληθεί.

«Γνωρίστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ξεκίνησα μαζί του σαν βοηθός σκηνοθέτη. Οπότε ναι, τον ξέρω πολύ καλά. Αν με ρωτάτε αν γνώριζα όλα αυτά που έκανε, δεν τα ήξερα και δεν υπήρχε περίπτωση να τα γνωρίζω. Γνώριζα την κακή του συμπεριφορά. Είχα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πρόσωπο, το οποίο μπορεί να σε κακοποιήσει λεκτικά σε μία πρόβα. Τον είχα δει, ήμουν παρών. Από εκεί μέχρι να φτάσουμε σε έναν βιασμό, ήταν πολύ μεγάλο το χάσμα», υποστήριξε ο Άγγελος Μπούρας αρχικά.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τρελάθηκα, έπαθα σοκ όταν το άκουσα. Είμαι πολύ περήφανος για τη γενναιότητα των κοριτσιών που βγήκαν μπροστά και μίλησαν. Με συγκινεί τρομερά το ότι τα κορίτσια αυτά βρήκαν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους κατάματα και να είμαστε τώρα όλοι μαζί και να μιλάμε για ισότητα, για σεβασμό, για πράγματα αυτονόητα».

Για τη Λένα Δροσάκη τόνισε στη συνέχεια: «Η Λένα Δροσάκη δεν κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό, αλλά για κακοποιητική συμπεριφορά. Ήμουν παρών στο περιστατικό που συνέβη τότε στο θέατρο με την Κάτια Δανδουλάκη. Έγινε ένα πολύ άγριο περιστατικό με φωνές και σηκωθήκαμε και φύγαμε», γνωστοποίησε ο πρώην βοηθός σκηνοθέτη του Πέτρου Φιλιππίδη και συμπλήρωσε: «Φυσικά θα παραβρεθώ στο δικαστήριο αν μου ζητηθεί. Κατέθεσα ήδη στο ΣΕΗ για όσα έγιναν και τα ίδια θα πω και στον εισαγγελέα. Δεν θα ήθελα να δω μπροστά μου τον Πέτρο Φιλιππίδη».