Σκορδά για δηλώσεις Ψωμιάδη για το metoo: «Να το πάρει πίσω, είναι πατέρας κοριτσιού» (vid)

Newsroom
Σκορδά για δηλώσεις Ψωμιάδη για το metoo: «Να το πάρει πίσω, είναι πατέρας κοριτσιού» (vid)
Η Φαίη Σκορδά σχολίασε τις απίστευτες δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη για το ελληνικό #MeToo.

Τις δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για το ελληνικό #MeToo, οι οποίες προκάλεσαν αίσθηση, σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ είμαι αντίθετος με το metoo. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και τώρα πας να βγεις στην τηλεόραση για να σε ξαναθυμηθούν. Όλη η Ελλάδα κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αύριο αθωωθεί από το δικαστήριο, τι θα γίνει; Ποιος θα τον αποκαταστήσει; Σαν κι αυτό πολλούς, Διαφωνώ με όλα αυτά», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Κορίτσια, ψυχραιμία! Μιλάμε για επί σειρά ετών, για τον νούμερο ένα άνθρωπο στην Βόρεια Ελλάδα. Μιλάμε για τεράστια δύναμη, όλα τα κανάλια κι όλοι οι δημοσιογράφοι.. Μεγάλη δύναμη που την δίνει ο κόσμος. Ο κόσμος στην Θεσσαλονίκη τον ψήφισε νομάρχη επί 12 χρόνια. Σφαζόμασταν τα κανάλια μεταξύ μας για να τον έχουν...Παναγιώτη, με αγάπη, προχωρώντας τα χρόνια πρέπει να αλλάζουν οι λανθασμένες απόψεις κάποιων...Το να λες γιατί δεν βγήκαν τότε. Η έκπληξη για μένα θα ήταν να πει κάτι διαφορετικό...», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Φαίη Σκορδά πήρε το λόγο στη συνέχεια και είπε: «Είναι ένας σύζυγος, ένας πατέρας ενός κοριτσιού, οπότε εγώ περιμένω να το πάρει πίσω. Δεν τον αντιμετωπίζεις σαν πολιτικό, αλλά σαν άνθρωπο. Είναι ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού. Δεν μπορεί ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Τέλος».

«Το να σχολιάσω έντονα το κομμάτι αυτό, δεν θα το κάνω. Δεν θέλω τοποθετήσεις τηλεοπτικά να παρερμηνεύονται και να γίνονται για τηλεοπτικούς λόγους. Είμαι αντίθετη στην τοποθέτησή του σχετικά με το metoo», κατέληξε η παρουσιάστρια.